View Single Post
Old 05-03-12, 12:54 PM   #17
Spyke
Foxie
 
Spyke's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Canada
Posts: 618
Send a message via AIM to Spyke Send a message via MSN to Spyke Send a message via Yahoo to Spyke
Default Re: GTX 680 + linux, What is the max pixelclock?

Quote:
Originally Posted by AaronP View Post
The driver doesn't just change modes or refresh rates on its own. Something must be requesting that it change to a 60 Hz mode.
Its something to do with xrandr, however I'm now trying to force modes through xrandr and for some reason its not accepting my custom modelines...

> xrandr --newmode 2560x1440_100 400 2560 2592 2612 2692 1440 1443 1448 1480 +HSync -VSync

> xrandr --newmode 2560x1440_67 270 2560 2592 2612 2692 1440 1443 1448 1480 +HSync -VSync

> xrandr --current
spike@darius:~> xrandr --current
Screen 0: minimum 8 x 8, current 5120 x 1440, maximum 16384 x 16384
DVI-I-0 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
DVI-I-1 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
DVI-I-2 connected 2560x1440+0+0 (normal left inverted right x axis y axis) 0mm x 0mm
2560x1440 60.0*+
2048x1536 85.0 75.0 60.0
1920x1440 85.0 75.0 60.0
1856x1392 75.0 60.0
1792x1344 75.0 60.0
1600x1200 85.0 75.0 70.0 65.0 60.0
1400x1050 74.8 60.0
1280x1024 85.0 75.0 60.0
1280x960 85.0 60.0
1152x864 75.0
1024x768 85.0 43.5 75.0 70.1 60.0
832x624 74.6
800x600 85.1 75.0 72.2 60.3 56.2
720x400 85.0
700x525 149.5 120.0
640x480 85.0 75.0 72.8 59.9
640x400 85.1
640x350 85.1
512x384 140.1 87.1 120.0
400x300 144.4
320x240 145.6 120.1
320x175 170.5
HDMI-0 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
DVI-I-3 connected 2560x1440+2560+0 (normal left inverted right x axis y axis) 0mm x 0mm
2560x1440 60.0*+
2048x1536 85.0 75.0 60.0
1920x1440 85.0 75.0 60.0
1856x1392 75.0 60.0
1792x1344 75.0 60.0
1600x1200 85.0 75.0 70.0 65.0 60.0
1400x1050 74.8 60.0
1280x1024 85.0 75.0 60.0
1280x960 85.0 60.0
1152x864 75.0
1024x768 85.0 43.5 75.0 70.1 60.0
832x624 74.6
800x600 85.1 75.0 72.2 60.3 56.2
720x400 85.0
700x525 149.5 120.0
640x480 85.0 75.0 72.8 59.9
640x400 85.1
640x350 85.1
512x384 140.1 87.1 120.0
400x300 144.4
320x240 145.6 120.1
320x175 170.5
2560x1440_100 (0x2be) 400.0MHz
h: width 2560 start 2592 end 2612 total 2692 skew 0 clock 148.6KHz
v: height 1440 start 1443 end 1448 total 1480 clock 100.4Hz
2560x1440_67 (0x2bf) 270.0MHz
h: width 2560 start 2592 end 2612 total 2692 skew 0 clock 100.3KHz
v: height 1440 start 1443 end 1448 total 1480 clock 67.8Hz


> xrandr --output DVI-I-2 --mode 2560x1440_100 --pos 0x0 --output DVI-I-3 --mode 2560x1440_67 --pos 2560x0
xrandr: cannot find mode 2560x1440_100

EDIT: Its not adding them to the first screen apparently, checking........
__________________
Gaming:
Intel i7 980X @ 4GHz | ASUS Rampage III Extreme | GTX 480 3Way SLI @ 900Mhz | Koolance VID-NX480 | Corsair Obsidian 700D
Corsair H70 CPU Cooler | EK-FB RE3 | Corsair AX1200 | Black Ice SR1 360 | 240GB OCZ Revodrive X2 SSD | Windows 7 Ultimate
12GB Corsair Dominator GT @ 8-8-8-24-1T DDR3-1600 | Onkyo TX SR-707 | 70" Sharp Aquos LCD | KEF Audio 5.1 C3/C6LCR/C7
Workstation:
Intel i7 920 D0 @ 4GHz | ASUS Rampage II Extreme | GTX 480 @ 800Mhz | Koolance VID-NX480 | Lian-Li V1200B | Corsair HX1000
EK NB ASUS HP | Watercool HeatKiller 3.0 | Feser Extreme X-360 | 2x160GB Intel X25-M SSD RAID0 | 4x2TB WD20EARS RAID10
12GB Corsair Dominator @ 8-8-8-24-1T DDR3-1600 | Creative X-Fi Titanium | Pioneer DVR-212D | Gentoo Linux
Dell 3008WFP | JohnBlue JB3 | CityPulse DA2.03e II DAC | KingRex T20U w/ Modded Auricaps & PSU | Glow Audio Sub One
Server:
Quad Socket Opteron 8356 (16 cores) @ 2.3GHz | Supermicro H8QMi-2 | Supermicro 2U Chassis | Redundant 1200W PSU
32GB 2GBx16 DDR2-667 ECC | 4x 300GB Cheetah SAS RAID10 | Adaptec 5805 512MB w/BBU | Colocated | Gentoo Linux
Spyke is offline   Reply With Quote