View Single Post
Old 01-06-04, 12:19 PM   #1
tigloo
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default Tribes 2 stopped working after driver upgrade to 5328

Hello,

I have upgraded to 5328 from 4496 and Tribes 2 stopped working. Now, even downgrading to 4496 doesn't seem to solve the problem. Tribes 2 simply quits without doing anything, which, according to the README file of the NVIDIA driver, indicates problems with the GLX part. However, everything seems to initialize just fine. Since downgrading the driver to the previous version does not help as well, I am thinking that maybe the driver isn't faulty - I just can't find any other reason.

When I start X, I get the logo screen, so the driver is being used. When looking at xdpyinfo, I get the following extensions listed:

number of extensions: 29
BIG-REQUESTS
DOUBLE-BUFFER
DPMS
Extended-Visual-Information
FontCache
GLX
LBX
MIT-SCREEN-SAVER
MIT-SHM
MIT-SUNDRY-NONSTANDARD
NV-CONTROL
NV-GLX
RANDR
RENDER
SECURITY
SHAPE
SYNC
TOG-CUP
X-Resource
XC-APPGROUP
XC-MISC
XFree86-Bigfont
XFree86-DGA
XFree86-Misc
XFree86-VidModeExtension
XInputExtension
XKEYBOARD
XTEST
XVideo

According to the README, NVIDIA-GLX should show up as well, but it doesn't. The sanity checks included in the driver installation report that everything is correct.

I'm running Debian Unstable with a GeForce2 MX, I have attached my XFree86 log. (the last resolution switch seems to be me trying to run tuxracer, which works)
Attached Files
File Type: zip xfree86.log.zip (14.7 KB, 104 views)
tigloo is offline   Reply With Quote