View Single Post
Old 05-19-12, 08:03 AM   #3
RAMChYLD
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Malaysia
Posts: 95
Default Re: Biostar GeForce 210 revisited

Quote:
Originally Posted by johnc View Post
When you were getting error messages, what were they complaining about? You're saying there's something wrong with the card?

I do have a 210 myself but it's from Zotac.
My last complaint was on this thread: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=162542

Code:
[   129.325] (EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA GPU at PCI:4:0:0.  Please
[   129.325] (EE) NVIDIA(0):     check your system's kernel log for additional error
[   129.325] (EE) NVIDIA(0):     messages and refer to Chapter 8: Common Problems in the
[   129.325] (EE) NVIDIA(0):     README for additional information.
[   129.325] (EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA graphics device!
Kernel log says:
Code:
[   33.851322] NVRM: RmInitAdapter failed! (0x26:0x28:1050)
[   33.851345] NVRM: rm_init_adapter(0) failed
[  129.325643] NVRM: RmInitAdapter failed! (0x26:0x28:1050)
[  129.325654] NVRM: rm_init_adapter(0) failed
That was with the 270.41.06 drivers. With the 295.xx drivers, there's no error- it'd just appear to try to initialize the card and the screen would go black, and then it'd freeze and stay on the black screen until I hit reset.
__________________
Rigs:
  • "Edison" - Phenom II X4 925 AM3 (Deneb), M4N98TD-EVO (nForce980a SLI), ENGTS450 DirectCU 1GB (GeForce GTS450) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, 8GB DDR3-1600
  • "Sally" - Athlon64 x2 5000+ AM2 (Brisbane), M4N72-E (nForce750a SLI), ENGTS250 Dark Knight 1GB (GeForce GTS250) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, 4GB DDR2-1066
  • "Dongwa" - Phenom II X4 945 AM3 (Deneb), M4N75TD (nForce750a SLI), ENGTX260-216SP 896MB (GeForce GTX260 216SP) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Fatal1ty Champion, 8GB DDR3-1600
  • "Helen" - Athlon64 x2 6400+ AM2 (Windsor), M4N78 Pro (GeForce8300), ENGT520 1GB (GeForce GT520), integrated GeForce8300, AuzenTech Prelude X-Fi, 4GB DDR2-1066.
  • "Clementine" - Athlon64 x2 3800+ AM2 (Windsor), TF560A2+ (nForce560), V8402GL26 (GeForce 8400GS), SoundBlaster Live! 5.1, Sonnet Allegro FW400 PCIe, 2GB DDR2-800
RAMChYLD is offline   Reply With Quote