View Single Post
Old 01-07-04, 02:09 PM   #4
anubis-c7
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Default

Hi

I tried beep-media-player and indeed - error was gone -- BUT when I install any of the openGL-Plugins then I have the same problem...

libGL.so.1 cannot handle tls data

When I rename the folder /usr/lib/tls to tls.old then I can start xmms (or beep) and see the openGL plugins - which work but not properly when I do <enable> <disable> the Plugin - then I get a "segmentation fault... "

Quote:
(gdb) run
Starting program: /usr/bin/xmms
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...[New Thread 16384 (LWP 16683)]
[New Thread 32769 (LWP 16685)]
[New Thread 16386 (LWP 16686)]
[New Thread 32771 (LWP 16688)]
[New Thread 49156 (LWP 16689)]

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
[Switching to Thread 16384 (LWP 16683)]
0x4072fd47 in ?? () from /usr/lib/libGL.so.1
(gdb)
------------
(gdb) bt
#0 0x4072fd47 in ?? () from /usr/lib/libGL.so.1
#1 0x08206920 in ?? ()
#2 0x081d5b58 in ?? ()
#3 0x08215798 in ?? ()
#4 0x40d5d000 in ?? ()
#5 0x40735778 in glXChannelRectSyncSGIX () from /usr/lib/libGL.so.1
#6 0x08206920 in ?? ()
#7 0x082068f0 in ?? ()
#8 0x08206920 in ?? ()
#9 0x081d5b58 in ?? ()
#10 0x08206920 in ?? ()
#11 0x40730ee1 in ?? () from /usr/lib/libGL.so.1
#12 0x08206920 in ?? ()
(gdb)
for me it seems first the /usr/lib/tls/libGL.so.1 is used and after it didn't found it due renaming it used the /usr/lib/libGL.so.1 what caused the segmentaion fault

greetings
anubis-c7 is offline   Reply With Quote