View Single Post
Old 10-21-12, 08:06 AM   #2
RAMChYLD
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Malaysia
Posts: 95
Default Re: 310.14 and Flash

Are you using HDMI for audio?

I'm on Ubuntu 12.10 and have Flash 11.2.202.243, Firefox 16.0.1 and Nvidia drivers 310.14 (from xorg-edgers PPA), and I encountered no such issues. My display is hooked up via DVI and audio is obtained from the usual analog out jacks.

Another possibility is that it's a Fedora specific issue. Do other Fedora users have the same issue?
__________________
Rigs:
  • "Edison" - Phenom II X4 925 AM3 (Deneb), M4N98TD-EVO (nForce980a SLI), ENGTS450 DirectCU 1GB (GeForce GTS450) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, 8GB DDR3-1600
  • "Sally" - Athlon64 x2 5000+ AM2 (Brisbane), M4N72-E (nForce750a SLI), ENGTS250 Dark Knight 1GB (GeForce GTS250) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, 4GB DDR2-1066
  • "Dongwa" - Phenom II X4 945 AM3 (Deneb), M4N75TD (nForce750a SLI), ENGTX260-216SP 896MB (GeForce GTX260 216SP) x2 (SLI), integrated GeForce8200, SoundBlaster X-Fi Fatal1ty Champion, 8GB DDR3-1600
  • "Helen" - Athlon64 x2 6400+ AM2 (Windsor), M4N78 Pro (GeForce8300), ENGT520 1GB (GeForce GT520), integrated GeForce8300, AuzenTech Prelude X-Fi, 4GB DDR2-1066.
  • "Clementine" - Athlon64 x2 3800+ AM2 (Windsor), TF560A2+ (nForce560), V8402GL26 (GeForce 8400GS), SoundBlaster Live! 5.1, Sonnet Allegro FW400 PCIe, 2GB DDR2-800
RAMChYLD is offline   Reply With Quote