View Single Post
Old 11-07-12, 10:19 AM   #1
cceichad
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4
Angry Linux drivers broken on 3.6 series of kernels with amd IOMMU.

I'm having some major issues with the Nvidia drivers (also possibly something to do with multiple cards) on the 3.6 kernels. All of them fail to fully load on my AMD system(unfortunately I can't disable IOMMU as it breaks both my keyboard and PCIe wireless).I've tested with the following verisons 304.37, 304.43, 304.48, 304.51, 304.60, and 304.64 and they all appear to exhibit the problem. I've tried kernels 3.6.0 and 3.6.5 same issue.

The most interesting logs appear to be

[ 1716.974942] vgaarb: device changed decodes: PCI:0000:01:00.0,olddecodes=none,decodes=nonewns =none
[ 1716.975050] vgaarb: device changed decodes: PCI:0000:07:00.0,olddecodes=none,decodes=nonewns =none
[ 1716.975136] NVRM: loading NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module 304.64 Tue Oct 30 10:58:20 PDT 2012
[ 293.723996] AMD-Vi: Event logged [IO_PAGE_FAULT device=01:00.0 domain=0x0018 address=0x00000000a9400000 flags=0x0030]
[ 293.724000] AMD-Vi: Event logged [IO_PAGE_FAULT device=01:00.0 domain=0x0018 address=0x00000003a8c0a000 flags=0x0010]
[ 1729.535505] NVRM: RmInitAdapter failed! (0x27:0x38:1203)
[ 1729.535519] NVRM: rm_init_adapter(0) failed
[34419.490053] NVRM: RmInitAdapter failed! (0x27:0x38:1203)
[34419.490068] NVRM: rm_init_adapter(0) failed
[34431.637049] NVRM: RmInitAdapter failed! (0x27:0x38:1203)
[34431.637063] NVRM: rm_init_adapter(0) failed
[34443.791945] NVRM: RmInitAdapter failed! (0x27:0x38:1203)
[34443.791958] NVRM: rm_init_adapter(0) failed
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (41.0 KB, 49 views)
cceichad is offline   Reply With Quote