View Single Post
Old 02-05-04, 04:06 PM   #5
xdamnx
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: GERMANY
Posts: 2
Default

got big problems using kernel 2.6.2 and the 5336 driver.

after compiling the kernel i emerged the nvidia drivers.
but when i start the x-server i got bad hungups which cause serious system damage. got to use ldconfig for setting the deps again and my XF86Config got some bogus char on beginning and end of file. (vim tells me that


xserver works with the nv driver, but i want speed

dmesg | grep nvidia reveals:

Quote:
nvidia: no version for "struct_module" found: kernel tainted.
nvidia: no version magic, tainting kernel.
nvidia: module license 'NVIDIA' taints kernel.
0: nvidia: loading NVIDIA Linux x86 NVIDIA Kernel Module 1.0-5336 Wed Jan 14 18:29:26 PST 2004

my xfreelog from the hungup:
Quote:
(EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA kernel module!
(EE) NVIDIA(0): *** Aborting ***
(II) UnloadModule: "nvidia"
(II) UnloadModule: "vgahw"
(II) Unloading /usr/X11R6/lib/modules/libvgahw.a
(EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.

Fatal server error:
no screens found


When reporting a problem related to a server crash, please send
the full server output, not just the last messages.
This can be found in the log file "/var/log/XFree86.0.log".
Please report problems to xfree86@xfree86.org.

but the nvidia module loads...

hopefully some1 got a solution !!


PS:
my hardware:
P4 1.6Ghz
Abit MoBo I850 chipset (Rambus)
GeForce 3 Ti 500
512MB RAM
Audigy SB
__________________
.. xDAMNx ..
xdamnx is offline   Reply With Quote