View Single Post
Old 05-03-04, 06:56 AM   #6
LOE
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 5
Default Re: Problem with installing lan/network driver

root@hellspawn:~# modprobe i810_audio
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/i810_audio.o.gz: init_module: No such device
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/i810_audio.o.gz: Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters.
You may find more information in syslog or the output from dmesg
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/i810_audio.o.gz: insmod /lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/i810_audio.o.gz failed
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/i810_audio.o.gz: insmod i810_audio failed



and this is for the nvaudio :
root@hellspawn:~# insmod /lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o: unresolved symbol ac97_probe_codec
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o: unresolved symbol ac97_set_dac_rate
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o: unresolved symbol ac97_set_adc_rate


root@hellspawn:~# modprobe nvaudio
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o: init_module: No such device
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o: Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters.
You may find more information in syslog or the output from dmesg
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o: insmod /lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o failed
/lib/modules/2.4.22/kernel/drivers/sound/nvaudio.o: insmod nvaudio failed
LOE is offline   Reply With Quote