View Single Post
Old 05-22-04, 10:30 PM   #2
delt
Registered User
 
delt's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Montréal, Canada
Posts: 57
Send a message via ICQ to delt
Default Re: [SOLUTION] linux 2.4.2 + nvidia4496 + GF4 = CRT Desktop + TV-OUT fullscreen DVD

Hello,

Thanks for the help, but it doesn't work -(
At least it doen't screw up my framebuffer, but the X server gives me this --->

Fatal server error:
Requested Entity already in use!


A visit to dr. Google showed me that i'm not the only one having this problem, and on other card types (than nvidia) as well, but i wasn't able to find what causes this.

Last entries in the log file are:

(II) Primary Device is: PCI 01:00:0
(--) Chipset NVIDIA GPU found
(--) Chipset NVIDIA GPU found
(II) resource ranges after xf86ClaimFixedResources() call:
[0] -1 0 0xffe00000 - 0xffffffff (0x200000) MX[b](B)
[1] -1 0 0x00100000 - 0x1fffffff (0x1ff00000) MX[b]E(B)
[2] -1 0 0x000f0000 - 0x000fffff (0x10000) MX[b]
[3] -1 0 0x000c0000 - 0x000effff (0x30000) MX[b]
[4] -1 0 0x00000000 - 0x0009ffff (0xa0000) MX[b]
[5] -1 0 0xfeafbc00 - 0xfeafbcff (0x100) MX[b]
[6] -1 0 0xfeafc000 - 0xfeafffff (0x4000) MX[b]
[7] -1 0 0xfebff800 - 0xfebff8ff (0x100) MX[b]
[8] -1 0 0xfebffc00 - 0xfebffdff (0x200) MX[b]
[9] -1 0 0x20000000 - 0x200003ff (0x400) MX[b]
[10] -1 0 0xf0000000 - 0xefffffff (0x0) MX[b]O
[11] -1 0 0xfe9f0000 - 0xfe9fffff (0x10000) MX[b](B)
[12] -1 0 0xefe80000 - 0xefefffff (0x80000) MX[b](B)
[13] -1 0 0xe0000000 - 0xe7ffffff (0x8000000) MX[b](B)
[14] -1 0 0xfd000000 - 0xfdffffff (0x1000000) MX[b](B)
[15] -1 0 0x0000ffff - 0x0000ffff (0x1) IX[b]
[16] -1 0 0x00000000 - 0x000000ff (0x100) IX[b]
[17] -1 0 0x0000d400 - 0x0000d4ff (0x100) IX[b]
[18] -1 0 0x0000dfe0 - 0x0000dfe7 (0x8) IX[b]
[19] -1 0 0x0000df80 - 0x0000df9f (0x20) IX[b]
[20] -1 0 0x0000d800 - 0x0000d8ff (0x100) IX[b]
[21] -1 0 0x0000ef00 - 0x0000ef3f (0x40) IX[b]
[22] -1 0 0x0000e800 - 0x0000e8ff (0x100) IX[b]
[23] -1 0 0x00000400 - 0x0000041f (0x20) IX[b]
[24] -1 0 0x0000fc00 - 0x0000fc0f (0x10) IX[b]

Fatal server error:
Requested Entity already in use!


.... any advice?
delt is offline   Reply With Quote