View Single Post
Old 05-30-04, 06:02 AM   #51
jimmor
Registered User
 
jimmor's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Scotland
Posts: 568
Default Re: Basic FX59xxx bios changes

Quote:
Originally Posted by cstring
Good news, the appointment cancelled.
I love holidays.

Bad news , it gave me more time to experiment more and I lose money.

I tried latency setting from 07 03 0F 03 to 07 03 0F 40
also unplugged 80gb and 120gb hard drives
shut off black light.

tried bios at 390/400/737
390/395/737
no go , the way I could tell at 395 was 4xAA 4xAF was disabled, which also happens when it reverts to 399.

tried 80mm fan blowing on card, same effect any stress applied sets it to 399!
Maybe its hard coded into the board itself?
I cant wait till that leadtek gets here , that should remove all doubt.
even if the 399 was for some reason coded into your current bios, it is not in any others I have looked at! so flash with another bios ?

also, only things I know can cause core to jump to wrong low levels is either bad card or bad PSU ? Or even bad connection to PSU ??? However hopefully when you get new card we will find out more ?

Just a thought, but have you tried running your card in another PC ???
__________________
The more I know, the more I know I don't know

Intel P4 3.2 @ 3.85GHz (ASUS P4C800E-Deluxe)
BFG 6800GS (16x1,6vp) @ 300/430/1200.

Driver, 82.12 :-
Aquamark3, 75039
Codecreatures1, 90.8
3Dmark05 v120, 6195
3Dmark03 v360, 14334
3Dmark06 v102, 2949
3Dmark2001se v330, 23793.
jimmor is offline   Reply With Quote