View Single Post
Old 10-31-02, 04:09 PM   #8
andmar20
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: DENMARK
Posts: 4
Send a message via AIM to andmar20 Send a message via Yahoo to andmar20
Default

Hi again !

I'm using Xine as my primary movieplayer, but
the same problem is there while using mplayer
or aviplay. The system is a 1Ghz Athlon and Redhat 7.3. The disk is a 80 Gb Barracuda IV.
I'm watching divx's directly from disk. No problem with data access since the picture is smooth while only using the monitor.

Here is what xine outputs when starting a divx
with only one screen (Samsung 950p):


video_out_xv: using Xv port 119 from adaptor NV10 Video Overlay for hardware colorspace conversion and scaling.
video_out_xv: double buffering mode = 1
video_out_xv: port attribute XV_COLORKEY value is 66046
video_out_xv: port attribute XV_AUTOPAINT_COLORKEY value is 1
video_out_xv: port attribute XV_BRIGHTNESS value is 0
video_out_xv: port attribute XV_CONTRAST value is 4096
video_out_xv: port attribute XV_SATURATION value is 4096
video_out_xv: port attribute XV_HUE value is 0
video_out_xv: this adaptor supports the yuy2 format.
video_out_xv: this adaptor supports the yv12 format.
load_plugins: video output plugin Xv successfully loaded.


And Xine when both screens are active:

video_out_xv: using Xv port 119 from adaptor NV05 Video Blitter for hardware colorspace conversion and scaling.
video_out_xv: no port attributes defined.
video_out_xv: this adaptor supports the yuy2 format.
video_out_xv: this adaptor supports the yv12 format.
load_plugins: video output plugin Xv successfully loaded.

Thx again for your efforts.

Martin.
andmar20 is offline   Reply With Quote