View Single Post
Old 08-30-04, 12:40 PM   #1
sinecosa
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 6
Default libGL complaining in ldconfig -v

Hello, I have a dell inspiron 5150, with an nVidiaŽ GeForce FX Go5200 (64 Mo of DDR RAM). I have installed a Red Hat Linux 9 distribution, and downloaded your driver, the NVIDIA-Linux-x86-1.0-5336-pkg1.run version. I finally followed the instructions and installed it successfully.

Many thanks for your support to linux drivers.
But when I do

# ldconfig -v

There are errrors concerning libGL libraries:
ldconfig: Cannot stat /usr/lib/libGL.so: No such file or directory
ldconfig: Cannot stat /usr/X11R6/lib/libGL.so: No such file or directory

Doing
# locate libGL

I find some files, among other these,
/usr/lib/libGL.so.1.0.5336
/usr/lib/libGLU.so.1
/usr/lib/libGLcore.so.1.0.5336
...
/usr/lib/tls/libGLcore.so.1.0.5336
/usr/lib/tls/libGL.so.1.0.5336
/usr/lib/tls/libGL.so.1
/usr/lib/tls/libGL.so
/usr/lib/tls/libGLcore.so.1
/usr/lib/libGL.so.1
/usr/lib/libGL.so
/usr/lib/libGLcore.so.1
/usr/lib/libGLU.so
/usr/X11R6/lib/libGLU.so.1
/usr/X11R6/lib/libGLU.so.1.3
/usr/X11R6/lib/libGL.so
...

The files ending with 5336 refer to the version of my package, do they ?
I read in another thread in another thread that this meant nvidia drivers were successfully installed. But what about the 2 links
/usr/lib/libGL.so and /usr/X11R6/lib/libGL.so,
that point to respectively non existing files
/usr/lib/libGL.so.1.2 and /usr/X11R6/lib/libGL.so.1.2.

Have they been removed by the NVidia driver ? Or may be I did a wrong stuff when installing another package ? Can you tell me about this ?

Thanks, Xavier.
sinecosa is offline   Reply With Quote