View Single Post
Old 09-11-04, 05:57 PM   #1
dawgboy
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Default Need help installing nVidia drivers for RedHat 9.0

HI,

I’m a relatively new to Linux.

I’m trying to install nVidia drivers for RedHat 9.0.

I followed the instructions as outlined in the directions. But, when reboot after making the changes, I can't boot RedHat into graphics mode (I get command line interface). The nVidia splash screen does flicker a couple of time so I know I’m on the right track, but I don’t know how to fix this.

At first, I was in 24-bit graphics mode and 1280x1024 resolution. But then I bumped every thing down to 16-bit graphics mode and 800x600 hoping this would help but no luck there either. All I get is the nVidia splash screen to flicker a couple of times then back to command line mode.

My system configuration is as follows:

Motherboard: Gigabyte GOXET-A
Processor: Intel Pentium 3, Tualatin Core, 1.2GHz core speed, 133MHz FSB
Chipset: Intel 815EP
Graphics Card: MSI, model: MX4000-T64 (MX4000 chipset)

OS: RedHat 9.0
Kernel: 2.4.20-6
nVidia driver: NVIDIA-Linux-x86-1.0-6111-pkg1.run

I have enclosed the “nvidia-installer.log”, “XF86Config”, and “XFree86.0.log” files.

Just a side note: I was able to get the nVidia drivers to work on Mandrake 9.1. I moved from Mandrake 9.1 to RedHat 9.0 because I was not able to get my sound card and modem to work in Mandrake 9.1 - so I decided to give RedHat 9.0 a try.

Any help would be appreciated.

Thanks in advance.

DawgBoy
Attached Files
File Type: txt nvidia-installer.log.txt (1.9 KB, 120 views)
File Type: txt XF86Config.txt (3.6 KB, 127 views)
File Type: txt XFree86.0.log.txt (25.1 KB, 111 views)
dawgboy is offline   Reply With Quote