View Single Post
Old 12-29-04, 10:23 AM   #6
jmcqueen
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 16
Arrow Re: DUAL HEAD ACHIEVED! xorg.conf Fedora Core 3 Build 2.6.9-1.681

i should be good to go with the following then. excerpt from Xlog:

Quote:
X Window System Version 6.8.1
Release Date: 17 September 2004
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 6.8.1
Build Operating System: Linux 2.6.9-1.751_ELsmp i686 [ELF]
Current Operating System: Linux localhost.localdomain 2.6.9-1.681_FC3 #1 Thu Nov 18 15:10:10 EST 2004 i686
Build Date: 01 December 2004
Build Host: tweety.build.redhat.com

Before reporting problems, check http://wiki.X.Org
to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
OS Kernel: Linux version 2.6.9-1.681_FC3 (bhcompile@tweety.build.redhat.com) (gcc version 3.4.2 20041017 (Red Hat 3.4.2-6.fc3)) #1 Thu Nov 18 15:10:10 EST 2004
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Wed Dec 29 02:44:15 2004
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
(==) ServerLayout "dual head configuration"
(**) |-->Screen "Screen0" (0)
(**) | |-->Monitor "Monitor0"
(**) | |-->Device "nvidia0"
(**) |-->Screen "Screen1" (1)
(**) | |-->Monitor "Monitor1"
(**) | |-->Device "nvidia1"
(**) |-->Input Device "Mouse0"
(**) |-->Input Device "Keyboard0"
(**) FontPath set to "unix/:7100"
(**) RgbPath set to "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
(**) ModulePath set to "/usr/X11R6/lib/modules/extensions/nvidia,/usr/X11R6/lib/modules"
(**) Option "NoPM"
*
*
* etc...etc...etc...
*
*

(II) Setting vga for screen 0.
(II) Setting vga for screen 1.
(**) NVIDIA(0): Depth 24, (--) framebuffer bpp 32
(==) NVIDIA(0): RGB weight 888
(==) NVIDIA(0): Default visual is TrueColor
(==) NVIDIA(0): Using gamma correction (1.0, 1.0, 1.0)
(--) NVIDIA(0): Linear framebuffer at 0xD0000000
(--) NVIDIA(0): MMIO registers at 0xFC000000
(II) NVIDIA(0): NVIDIA GPU detected as: GeForce FX 5500
(--) NVIDIA(0): VideoBIOS: 04.34.20.69.00
(--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this GPU
(II) NVIDIA(0): Detected AGP rate: 8X
(--) NVIDIA(0): VideoRAM: 262144 kBytes
(II) NVIDIA(0): Connected display device(s): CRT-0, CRT-1
(WW) NVIDIA(0): Multiple displays connected, but only one display allowed;
(WW) NVIDIA(0): using first display
(--) NVIDIA(0): Display device CRT-0: maximum pixel clock at 8 bpp: 400 MHz**************
*
*
* etc,etc,etc...
*
*
(II) NVIDIA(0): Setting mode "1280x1024"
(II) Loading extension NV-GLX
(II) NVIDIA(0): NVIDIA 3D Acceleration Architecture Initialized
(II) NVIDIA(0): Using the NVIDIA 2D acceleration architecture

(==) NVIDIA(0): Backing store disabled
(==) NVIDIA(0): Silken mouse enabled
(**) Option "dpms"
(**) NVIDIA(0): DPMS enabled
(II) Loading extension NV-CONTROL
i have a question though, when looking through the log i did notice in the above bolded line that 3D architecture is not being loaded. anyone have any ideas as to how i can get this to run true 3D?

j
jmcqueen is offline   Reply With Quote