View Single Post
Old 01-31-05, 04:03 PM   #7
LisaDarln
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4
Default Re: GeForce FX 5950 Ultra

I uninstalled the driver and used the cleaner.
Here's the log:
--------------------------------------------------------
-------- 31-01-2005 -- 13:46:06
-------- Driver Cleaner Professional Edition 1.0
--------------------------------------------------------
- nVidia
File Deleted (C:\WINDOWS\Inf\NV*.PNF)
File Deleted (C:\WINDOWS\Prefetch\Nwiz*.*)
File Deleted (C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\nv4_disp.dll)
File Deleted (C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\nv4_disp.inf)
File Deleted (C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\nv4_mini.sys)
File Deleted (C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\nvct.inf)
File Deleted (C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\nvdm.inf)
File Deleted (C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\nvts.inf)
File Deleted (C:\WINDOWS\system32\NV4_Disp.dll)
File Deleted (C:\WINDOWS\system32\nvuDisp.exe)
File Deleted (C:\WINDOWS\system32\Drivers\NV4_Mini.sys)
Directory Deleted (C:\NVIDIA)
Registry Deleted (HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\NVIDIA Corporation)
Registry Deleted (HKEY_CURRENT_USER\Software\NVIDIA Corporation\Global)
Registry Deleted (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global)
Registry Deleted (HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\{1AFBF72B-58EA-41CB-B117-3CDE0857F4A6})
-----------------------------------------------------------------
From there I clicked the 45.23 setup icon. All appeared to install normally, asking for a reboot at the end. Yet, upon reboot, the little "new hardware" found icon comes up by the clock.

There's no sign of nVidia driver at all, no nVidia icon by the clock as there used to be. Nothing in add/remove programs. That's not normal is it?

Thanks again for all the help.

PS: The connections are connected, and no other problems seem to exist elsewhere on the computer. Er... before this weird bit.
EQ2 is the only game I play.
LisaDarln is offline   Reply With Quote