View Single Post
Old 08-12-02, 03:46 AM   #1
Rob C.
Guest
 
Posts: n/a
Lightbulb Xtacy t14600, Redhat 7.3.. X but no logo.

I went through all the threads and with much wisdom I installed and uninstalled the to .rpm files several times before getting it right! The search function of these forums is awesome.. T-bird is the man... I found several threads where his advice paid off..... Thank you Thunderbird..Anyway.

I am able to startx.. but I don't get the famed nVidia logo everyone seems to get? I checked my XF86Config-4 and the only stuff loading is nVidia based. I even deleted my XF86Config just to be sure I was using the XF86Config-4. Also my screen is not aligned properly and when I use xvidtune I am still not able to totally correct it.. Anyone have any suggestions?

Here is my config.

#####################################START

# XFree86 4.2.0 configuration generated by Xconfigurator 4.10.7

Section "ServerLayout"
Identifier "XFree86 Configured"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

# Red Hat Linux 6.0 and later use the xfs font server for improved
# interactive performance

Section "Files"
FontPath "unix/:7100"
EndSection

# Module loading section

Section "Module"
Load "dbe"# Double-buffering
# Load "GLcore"# OpenGL support
# Load "dri"# Direct rendering infrastructure
Load "glx"# OpenGL X protocol interface
Load "extmod"# Misc. required extensions
Load "v4l"# Video4Linux
# Load "record"# X event recorder
# You only need the following two modules if you do not use xfs.
# Load "freetype" # TrueType font handler
# Load "type1"# Adobe Type 1 font handler
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "keyboard"
Option "XkbLayout""us"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Device" "/dev/mouse"
Option "Protocol" "IMPS/2"
Option "Emulate3Buttons" "off"
Option "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Envision"
VendorName "Envision"
ModelName "Envision"
HorizSync 30-90
VertRefresh 50-70
Option "dpms"
EndSection

Section "Device"
Identifier "NVIDIA GeForce 4 (generic)"
# Driver "vesa"
Driver "nvidia"
BoardName "ti4600"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Linux Frame Buffer"
Driver "fbdev"
BoardName "ti4600"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "NVIDIA GeForce 4 (generic)"
Monitor "Envision"
DefaultDepth 16
Subsection "Display"
Depth 16
Modes "1024x768"
EndSubSection
EndSection

Section "DRI"
Mode 0666
EndSection

#################################END

Thank you in advance!
  Reply With Quote