View Single Post
Old 11-20-05, 07:12 AM   #8
jimmor
Registered User
 
jimmor's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Scotland
Posts: 568
Default Re: 5900xt with PCI-e bios

Quote:
Originally Posted by mickyg
Jimmor,

I don't think I've accurately described the situation here. I got the card and it already had a PCI-e bios on it, which makes me think the card was "played with" before I purchased it. Not surprising, considering I bought it from a shop that specialises in old (sometimes ex-demo) hardware.

Much of this is not even relevent anymore though. I was finally able to test the card in another system and it does the same thing. The card's definitely messed up. If you let it run long enough in the generic opengl flower screensaver, built into windows, it'll crash! Definitely a screwy card. I'm going to see how quickly I can get it replaced tomorrow.
Being a pci-e type card, I would expect it to have a pci-e type bios. So what I was suggesting is you should be able to try a AGP type bios.

Of course you could also just try another manufacturers pci-e bios ?

However, since is a new purchase, it is probably best to take it, and your problem, back to the shop !
__________________
The more I know, the more I know I don't know

Intel P4 3.2 @ 3.85GHz (ASUS P4C800E-Deluxe)
BFG 6800GS (16x1,6vp) @ 300/430/1200.

Driver, 82.12 :-
Aquamark3, 75039
Codecreatures1, 90.8
3Dmark05 v120, 6195
3Dmark03 v360, 14334
3Dmark06 v102, 2949
3Dmark2001se v330, 23793.
jimmor is offline   Reply With Quote