View Single Post
Old 12-15-05, 12:01 PM   #1
tompd
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Default Solaris Ultra20 and 1920x1200 + dual head

Just wanted to contribute because i know how frustrating it can be to write get your monitor(s) working correctly. Here's my xorg.conf (monitor, device and screen sections) for Ultra20 w/ Quadro NVS280 + HP L2335 monitor and a Dell 180FP. Currently, the Dell 1800FP is showing wrong virtual screen size, but I put the "Panel" on the top of the screen, and don't have any problems as of yet... (I'm still working on it, but it works, and I have 1920x1200 on the HP L2335 and 180x1024 on the Dell 1800FP)

Section "Monitor"

Identifier "My Monitor"
HorizSync 31-94
VertRefresh 50-85
UseModes "Modes[0]"

EndSection

Section "Modes"
Identifier "Modes[0]"
Modeline "1920x1200" 193.16 1920 2048 2256 2592 1200 1201 1204 1242
Modeline "1280x1024" 108.0 1280 1328 1440 1688 1024 1025 1028 1066 +hsync +vsync
EndSection

Section "Device"
Identifier "** NVIDIA "
Driver "nvidia"
#VideoRam 65536
# Insert Clocks lines here if appropriate
Option "TwinView"
Option "MetaModes" "1920x1200,1280x1024; 1920x1200,1280x1024"
Option "SecondMonitorHorizSync" "30-70"
Option "SecondMonitorVertRefresh" "56-85"
Option "TwinViewOrientation" "LeftOf"
Option "NoTwinViewXineramaInfo" "1"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen 1"
Device "** NVIDIA "
Monitor "My Monitor"
DefaultDepth 24

Subsection "Display"
Depth 8
Modes "1920x1200"
ViewPort 0 0
EndSubsection
Subsection "Display"
Depth 16
Modes "1920x1200"
ViewPort 0 0
EndSubsection
Subsection "Display"
Depth 24
Modes "1920x1200"
ViewPort 0 0
EndSubsection
EndSection

Section "ServerLayout"
Screen "Screen 1"


InputDevice "Mouse1" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard1" "CoreKeyboard"

EndSection
tompd is offline   Reply With Quote