View Single Post
Old 01-08-06, 01:08 PM   #3
jcrews98
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 7
Default Re: Geforce FX 5200, 1080i video, and 800x600 screen

Here's my mplayer output with the 1.0-8178 driver.
Xorg server is 6.8.2. Linux is 2.6.13.

You can get the file (30MB) at http://www.gridlox.net/files/sample.mpg.bz2

$ mplayer -ac hwac3 -ao alsa -zoom -fs /video/sample.mpg
MPlayer 1.0pre7try2-3.3.6 (C) 2000-2005 MPlayer Team
CPU: Advanced Micro Devices Athlon 4 /Athlon MP/XP Palomino (Family: 6, Stepping: 2)
Detected cache-line size is 64 bytes
MMX2 supported but disabled
3DNowExt supported but disabled
CPUflags: MMX: 1 MMX2: 0 3DNow: 1 3DNow2: 0 SSE: 1 SSE2: 0
Compiled for x86 CPU with extensions: MMX 3DNow SSE



85 audio & 196 video codecs
Setting up LIRC support...
Playing /video/sample.mpg.
Cache fill: 0.00% (0 bytes) TS file format detected.
DEMUX OPEN, AUDIO_ID: -1, VIDEO_ID: -1, SUBTITLE_ID: -1,
PROBING UP TO 2000000, PROG: 0
VIDEO MPEG2(pid=49)AUDIO A52(pid=52) NO SUBS (yet)! PROGRAM N. 0
Opened TS demuxer, audio: 2000(pid 52), video: 10000002(pid 49)...POS=29704
VIDEO: MPEG2 1920x1080 (aspect 3) 29.970 fps 65000.0 kbps (8125.0 kbyte/s)
================================================== ========================
Forced audio codec: hwac3
Opening audio decoder: [hwac3] AC3/DTS pass-through S/PDIF
No accelerated IMDCT transform found
hwac3: switched to AC3, 384000 bps, 48000 Hz
AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, ac3, 384.0 kbit/25.00% (ratio: 48000->192000)
Selected audio codec: [hwac3] afm:hwac3 (AC3 through S/PDIF)
================================================== ========================
vo: X11 running at 800x600 with depth 24 and 32 bpp (":0" => local display)
================================================== ========================
Opening video decoder: [mpegpes] MPEG 1/2 Video passthrough
VDec: vo config request - 1920 x 1080 (preferred csp: Mpeg PES)
Could not find matching colorspace - retrying with -vf scale...
Opening video filter: [scale]
The selected video_out device is incompatible with this codec.
VDecoder init failed
Opening video decoder: [libmpeg2] MPEG 1/2 Video decoder libmpeg2-v0.4.0b
Selected video codec: [mpeg12] vfm:libmpeg2 (MPEG-1 or 2 (libmpeg2))
================================================== ========================
Checking audio filter chain for 48000Hz/2ch/ac3 -> 48000Hz/2ch/ac3...
AF_pre: 48000Hz/2ch/ac3
alsa-init: 1 soundcard found, using: iec958:{CARD 0 AES0 0x02 AES1 0x82 AES2 0x00 AES3 0x02}
alsa: 48000 Hz/2 channels/4 bpf/65536 bytes buffer/Signed 16 bit Little Endian
AO: [alsa] 48000Hz 2ch ac3 (1 bps)
Building audio filter chain for 48000Hz/2ch/ac3 -> 48000Hz/2ch/ac3...
Starting playback...
VDec: vo config request - 1920 x 1080 (preferred csp: Planar YV12)
VDec: using Planar YV12 as output csp (no 0)
Movie-Aspect is 1.78:1 - prescaling to correct movie aspect.
VO: [xv] 1920x1080 => 1920x1080 Planar YV12 [fs] [zoom]
aspect: Warning: no suitable new res found!
aspect: Warning: no suitable new res found!
aspect: Warning: no suitable new res found!
aspect: Warning: no suitable new res found!
aspect: Warning: no suitable new res found!
aspect: Warning: no suitable new res found!
a52: CRC check failed! 0.085 ct: -0.428 580/580 51% 43% 1.2% 1 0 0%
alsa-space: xrun of at least 23.769 msecs. resetting stream 1.1% 1 0 0%
A:61473.4 V:61473.5 A-V: -0.170 ct: -0.412 597/597 51% 43% 1.1% 1 0 0%
alsa-uninit: pcm closed

Exiting... (End of file)

--
Edited to add nvidia-bug-report.log. It's bzip2, but the uploader won't accept non .zip extensions.
Attached Files
File Type: zip nvidia-bug-report.log.bz2.zip (21.0 KB, 164 views)
jcrews98 is offline   Reply With Quote