Thread: Grafik to slow
View Single Post
Old 02-02-06, 04:46 PM   #1
nebenderampel
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default Grafik to slow

Hi .
Im using freebsd 6.0 with nvidia geforce mx 200. my glxgears are super slow.
here my glxgears output :
Code:
turbo@:/home/turbo%glxgears
2112 frames in 5.0 seconds = 422.261 FPS
2124 frames in 5.0 seconds = 424.692 FPS
2084 frames in 5.0 seconds = 416.641 FPS
turbo@:/home/turbo%
Here is my xorg.conf
Code:
[Section "ServerLayout"
        Identifier     "X.org Configured"
        Screen      0  "Screen0" 0 0
        InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
        InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

Section "Files"
        RgbPath      "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
        ModulePath   "/usr/X11R6/lib/modules"
        FontPath     "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc/"
        FontPath     "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/webfonts"
        FontPath     "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/TTF/"
        FontPath     "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Type1/"
        FontPath     "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID/"
        FontPath     "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi/"
        FontPath     "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi/"
        FontPath     "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/webfonts/"
EndSection
EndSection

Section "Module"
        Load  "dbe"
        #Load  "dri"
        Load  "extmod"
        Load  "glx"
        Load  "record"
        Load  "xtrap"
        Load  "freetype"
        Load  "type1"
EndSection

Section "InputDevice"
        Identifier  "Keyboard0"
        Driver      "kbd"
        Option     "XkbModel" "pc105"
        Option      "XkbRules" "xorg"
        Option      "XkbLayout" "de"
EndSection

Section "InputDevice"
        Identifier  "Mouse0"
        Driver      "mouse"
        Option      "Protocol" "auto"
        Option      "Device" "/dev/sysmouse"
        Option      "ZAxisMapping"  "4 5"
EndSection

Section "Monitor"
        Identifier   "Monitor0"
        VendorName   "Monitor Vendor"
        ModelName    "Monitor Model"
        HorizSync     37-54
        VertRefresh   60-85
EndSection

Section "Device"
        ### Available Driver options are:-
        ### Values: <i>: integer, <f>: float, <bool>: "True"/"False",
        ### <string>: "String", <freq>: "<f> Hz/kHz/MHz"
        ### [arg]: arg optional
        #Option     "NoAccel"                   # [<bool>]
        #Option     "SWcursor"                  # [<bool>]
        #Option     "ColorKey"                  # <i>
        #Option     "CacheLines"                # <i>
        #Option     "Dac6Bit"                   # [<bool>]
        #Option     "DRI"                       # [<bool>]
        #Option     "NoDDC"                     # [<bool>]
        #Option     "ShowCache"                 # [<bool>]
        #Option     "XvMCSurfaces"              # <i>
        #Option     "PageFlip"                  # [<bool>]
        Identifier  "Card0"
        Driver      "nvidia"
        VendorName  "nVidia Corporation"
        BoardName   "NV11 [GeForce2 MX/MX 400]"
        BusID       "PCI:1:0:0"
        Option      "NoLogo" "true"
        Option      "NvAGP" "2"
        Option      "IgnoreEDID" "true"
EndSection

Section "Screen"
        Identifier "Screen0"
        Device     "Card0"
        Monitor    "Monitor0"
        DefaultDepth 24
        SubSection "Display"
                Viewport   0 0
                Depth     1
        EndSubSection
        SubSection "Display"
                Viewport   0 0
                Depth     4
        EndSubSection
        SubSection "Display"
                Viewport   0 0
                Depth     8
        EndSubSection
        SubSection "Display"
                Viewport   0 0
                Depth     15
        EndSubSection
        SubSection "Display"
                Viewport   0 0
                Depth     16
                Modes "800x600"
        EndSubSection
        SubSection "Display"
                Viewport   0 0
                Depth     24
                Modes "800x600"
        EndSubSection
EndSection
Here my : cat /var/log/Xorg.log grep WW
Code:
[turbo@:/home/turbo%cat /var/log/Xorg.0.log | grep WW
        (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(WW) The directory "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID/" does not exist.
(WW) NVIDIA(0): Not using mode "360x200":
(WW) NVIDIA(0):   horizontal sync start (378) not a multiple of 8
(WW) NVIDIA(0): Unable to get display device CRT-0's EDID; cannot compute DPI
(WW) NVIDIA(0):      from EDID.
What i must do ?
nebenderampel is offline   Reply With Quote