Thread: Can't Connect!
View Single Post
Old 04-08-06, 09:59 AM   #1
fvs
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Default Can't Connect!

I've been trying to find out why I can't get connect to the Net, I've been all over the linux web forums and I still can't get a fix. I reinsalled my OS twice and followed ever step.
I'm daul booting with XP and that's perfect, I can get onto the web and run every application I have in it, but I thought that I would like to use Linux and choose Fedora Core 5, How erer I can't get past this problem. Here is problem. I go into my system Network and choose to automaticly configure my DHCP and try to actavte, I get the error message it failed, I was told to post the details, here they are;
I have the following Kernel 2.6.15-1 Grub V 0.97 eth0 nVidia corp MC51. I did a ping with all packages retuned no errors.

[root@localhost /]# /sbin/ifconfig
eth0
Link encap:Ethernet HWaddr 00:E0:4C:F1:A3:FE

inet6 addr: fe80::2e0:4cff:fef1:a3fe/64 Scope:Link

UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1

RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0

TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0

collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:0 (0.0 b)

Interrupt:17 Base address:0xe000

lo Link encap:Local Loopback

inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host

UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1

RX packets:3553 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0

TX packets:3553 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0

collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:4405361 (4.2 MiB)
TX bytes:4405361 (4.2 MiB)


root@localhost /]# dmesg | grep eth0
eth0:
forcedeth.c: subsystem: 01565:2501 bound to 0000:00:14.0
eth0:
no IPv6 routers present
[root@localhost /]#
fvs is offline   Reply With Quote