View Single Post
Old 07-18-06, 03:31 PM   #2
cesardi
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thumbs up SOLVED: Freebsd 6.1 + Nvidia Driver + Via Apollo 133

SOLVED
I apply the pacth from this thread http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=72892 then enble agp module in freebsd, now all runs fine, some opengl screensavers still jerky...

Now I have:
=======================
hw.nvidia.agp.card.rates: 4x 2x 1x
hw.nvidia.agp.card.fw: supported
hw.nvidia.agp.card.sba: supported
hw.nvidia.agp.card.registers: 0x1f000217:0x1f000314
hw.nvidia.agp.status.status: enabled
hw.nvidia.agp.status.driver: freebsd (agp.ko)
hw.nvidia.agp.status.rate: 4x
hw.nvidia.agp.status.fw: enabled
hw.nvidia.agp.status.sba: enabled
hw.nvidia.version: NVIDIA FreeBSD x86 Kernel Module 1.0-8762 Mon May 15 14:07:12 PDT 2006
hw.nvidia.registry.EnableVia4x: 1
hw.nvidia.registry.EnableALiAGP: 0
hw.nvidia.registry.NvAGP: 1
hw.nvidia.registry.EnableAGPSBA: 1
hw.nvidia.registry.EnableAGPFW: 1
hw.nvidia.registry.SoftEDIDs: 1
hw.nvidia.registry.Mobile: 4294967295
hw.nvidia.registry.ResmanDebugLevel: 4294967295
hw.nvidia.registry.FlatPanelMode: 0
hw.nvidia.registry.DevicesConnected: 0
hw.nvidia.registry.VideoEnhancement: 1
hw.nvidia.registry.RmLogonRC: 1
hw.nvidia.registry.DetectPrimaryVga: 1
hw.nvidia.cards.0.model: GeForce4 MX 440 with AGP8X
hw.nvidia.cards.0.irq: 10
hw.nvidia.cards.0.vbios: 04.18.20.13.00
hw.nvidia.cards.0.type: AGP
dev.nvidia.0.%desc: GeForce4 MX 440 with AGP8X
dev.nvidia.0.%driver: nvidia
dev.nvidia.0.%location: slot=0 function=0
dev.nvidia.0.%pnpinfo: vendor=0x10de device=0x0181 subvendor=0x0000 subdevice=0x0000 class=0x030000
dev.nvidia.0.%parent: pci1

Thanks!
Hope this help others...
cesardi is offline   Reply With Quote