View Single Post
Old 07-19-06, 05:24 PM   #1
mirza.m
Registered User
 
mirza.m's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 11
Default twinview: 2nd display blurry

Hi,

I got today two displays and I connected it to my old Geforce2. Everything is OK except the fact that the picture on the 2nd display is little bit blurry.

I checked Xorg.0.log and found this:

Code:
(--) NVIDIA(0): Iiyama PLE1700 (CRT-0): 350.0 MHz maximum pixel clock
(--) NVIDIA(0): Iiyama PLE1700 (CRT-1): 150.0 MHz maximum pixel clock
This is probably the reason for the blurry picture: (CRT-1): 150.0 MHz

Any ideas? Can I do something about this? I am using latest nvidia driver (8762), kernel 2.6.17.6 and Xorg 6.8.2.

Thanks a lot.

M.

p.s: this is a my xorg.conf:
Code:
Section "Screen"
        Identifier   "DualScreenGF2"
        Device       "GeForce"
        Monitor      "Monitor0"
        DefaultDepth 24

        ###############################################
        ## 2nd display twinview
        ###############################################
        Option       "NvAGP"                    "1"
        Option       "TwinView"                 "true"
        Option       "SecondMonitorHorizSync"   "30.0 - 90.0"
        Option       "SecondMonitorVertRefresh" "48.0 - 150.0"
        Option       "ConnectedMonitor"         "crt,crt"
        Option       "MetaModes" "1280x1024, 1280x1024; 1280x1024, 1280x1024;"
        Option       "TwinViewOrientation"      "RightOf"
        #Option       "Xinerama"                 "on"
        Option       "NoLogo"                   "Yes"
        Option       "RenderAccel"              "true"
        Option       "UseEdidFreqs"             "true"
        Option       "CoolBits"                 "1"

        SubSection "Display"
                Depth    24
                Modes    "1280x1024"
                ViewPort 0 0
        EndSubSection
EndSection

Last edited by mirza.m; 07-20-06 at 02:53 AM.
mirza.m is offline   Reply With Quote