View Single Post
Old 07-27-06, 05:18 PM   #1
whitesuit
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 9
Default yet again screen frozen mouse moves bug

Hi, I'm experiencing the old screen frozen mouse moves bug. After the mouse moving for sometime the machine usually crashes completely (even the mouse doesnt move). I have the following specs:

Ubuntu 6.06
using kernel 2.6.15-26-386
i compiled the nvidia module using gcc (GCC) 4.0.3 (Ubuntu 4.0.3-1ubuntu5)
(i tried with gcc 3.4 but the installer told me i should build using the same version of gcc as the kernel was built).
some information about cpu:

Code:
 $ cat /proc/cpuinfo

processor       : 0
vendor_id       : AuthenticAMD
cpu family      : 6
model           : 8
model name      : AMD Athlon(TM) XP 2100+
stepping        : 1
cpu MHz         : 1733.722
cache size      : 256 KB
fdiv_bug        : no
hlt_bug         : no
f00f_bug        : no
coma_bug        : no
fpu             : yes
fpu_exception   : yes
cpuid level     : 1
wp              : yes
flags           : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 mmx fxsr sse syscall mmxext 3dnowext 3dnow
bogomips        : 3470.44
My motherboard: ASUS A7V8X-X using bios version 1013, more information about the motherboard can be found here

My card is this: Inno 3d G-Force FX 5200 128mb

I already tried using nvagp 0, 1, etc. I tried compiling the module using 4x instead of 8x, I tried many combinations but i still get the bug. Im also using the latest driver version (1.0-8762)

Is there some light to solve this bug ?

Thank you
whitesuit is offline   Reply With Quote