View Single Post
Old 09-07-06, 08:49 AM   #4
xopen
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
Default Re: No headphone output on MCP51

Hi IK81,

Here you have my output for lspci:
$ lspci
0000:00:00.0 RAM memory: nVidia Corporation C51 Host Bridge (rev a2)
0000:00:00.1 RAM memory: nVidia Corporation C51 Memory Controller 0 (rev a2)
0000:00:00.2 RAM memory: nVidia Corporation C51 Memory Controller 1 (rev a2)
0000:00:00.3 RAM memory: nVidia Corporation C51 Memory Controller 5 (rev a2)
0000:00:00.4 RAM memory: nVidia Corporation C51 Memory Controller 4 (rev a2)
0000:00:00.5 RAM memory: nVidia Corporation C51 Host Bridge (rev a2)
0000:00:00.6 RAM memory: nVidia Corporation C51 Memory Controller 3 (rev a2)
0000:00:00.7 RAM memory: nVidia Corporation C51 Memory Controller 2 (rev a2)
0000:00:02.0 PCI bridge: nVidia Corporation C51 PCI Express Bridge (rev a1)
0000:00:03.0 PCI bridge: nVidia Corporation C51 PCI Express Bridge (rev a1)
0000:00:05.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation C51 PCI Express Bridge (rev a2)
0000:00:09.0 RAM memory: nVidia Corporation MCP51 Host Bridge (rev a2)
0000:00:0a.0 ISA bridge: nVidia Corporation MCP51 LPC Bridge (rev a3)
0000:00:0a.1 SMBus: nVidia Corporation MCP51 SMBus (rev a3)
0000:00:0a.3 Co-processor: nVidia Corporation MCP51 PMU (rev a3)
0000:00:0b.0 USB Controller: nVidia Corporation MCP51 USB Controller (rev a3)
0000:00:0b.1 USB Controller: nVidia Corporation MCP51 USB Controller (rev a3)
0000:00:0d.0 IDE interface: nVidia Corporation MCP51 IDE (rev f1)
0000:00:0e.0 IDE interface: nVidia Corporation MCP51 Serial ATA Controller (rev f1)
0000:00:10.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP51 PCI Bridge (rev a2)
0000:00:10.1 0403: nVidia Corporation MCP51 High Definition Audio (rev a2)
0000:00:14.0 Bridge: nVidia Corporation MCP51 Ethernet Controller (rev a3)
0000:00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration
0000:00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map
0000:00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller
0000:00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control
0000:03:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4310 UART (rev 01)
0000:07:05.0 FireWire (IEEE 1394): Ricoh Co Ltd: Unknown device 0832
0000:07:05.1 0805: Ricoh Co Ltd R5C822 SD/SDIO/MMC/MS/MSPro Host Adapter (rev 19)
0000:07:05.2 System peripheral: Ricoh Co Ltd: Unknown device 0843 (rev 01)
0000:07:05.3 System peripheral: Ricoh Co Ltd R5C592 Memory Stick Bus Host Adapter (rev 0a)
0000:07:05.4 System peripheral: Ricoh Co Ltd xD-Picture Card Controller (rev 05)

As posted in the ALSA bug report, I'm now using alsa 1.0.12 (+ patch attached in the bug report) and a 2.6.15-26-k7 ubuntu stock kernel.

In relation to modprobe, I'm not using any kind of parameterrs, just the default works well
xopen is offline   Reply With Quote