Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-12-06, 06:07 AM   #1
jacopastorius33
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default OpenGL seg fault after cpu upgrade

This is really tricky...
I have done a cpu upgrade from a Celereon Coppermine 700 Mhz to a Pentium 3 933Mhz.
After that upgrade all OpenGL applications give a segmentation fault.
Maybe something I miss? Someting that need to be configured after a cup upgrade....

some spec
kernel 2.6.12-1.1381_FC3

Nvidia driver 9629

Motherboard Qdi ADvance 10b with Via Apollo Pro 133

Some hints anyone?
jacopastorius33 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-06, 03:46 PM   #2
jacopastorius33
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default Re: OpenGL seg fault after cpu upgrade

.. Also another thing I notice is that while with the Celeron 700Mhz I could use agp acceleration, it seems that switching to a pentium 3 gives a hard freeze of the pc after 2 minute: keyboard & mouse halts and the system does not reply to a network ping, the only possible thing is to press power down buttons.
This happens enabling agpgart or nvagp in /etc/X11/xorg.conf.
Disabling (parameters "NvAGp" = 0) allow the computer to work, apart for the segmentation fault with opengl applications...
Maybe this is related with nvidia graphics driver? Or maybe it is kernel related? Any idea, someone?
Thanks
jacopastorius33 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maintain Your Privacy by Manually Accepting and Rejecting "Cookies" (nV News) MikeC Open Forum 2 02-02-13 07:15 PM

All times are GMT -5. The time now is 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.