Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-22-03, 09:28 AM   #1
Meximex
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2
Default 2 monitors, twinview works, howto set the monitor for a application?

i got twinview and my card to work fine but i would like to set the monitor for a program...

someone told me to add --display 0.1 or 0.2

but that doesnt work...

i attached my config..
Attached Files
File Type: txt xf86config.txt (3.4 KB, 167 views)
Meximex is offline   Reply With Quote
Old 04-22-03, 09:22 PM   #2
zedro
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Zognor
Posts: 25
Send a message via AIM to zedro
Default twinview... working?!

Myself and a lot of other people have been having a lot of trouble getting TwinView to work. If you wouldn't mind, could you post your System/OS/Driver specs? Or if you are running the new driver, please post how you got it to work?

This would be much much much appreciated.. thanks.

Oh... and what do you mean configure a monitor for an application? Do you mean to have one monitor only run one type of application? I'm confused. Please clarify and I'll see what I can come up with.
zedro is offline   Reply With Quote
Old 04-23-03, 06:29 AM   #3
Meximex
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2
Default

my system:
ich have a p4 cpu
gforce4 mx

im using redhat and the driver from nvidia.com

i downloaded it, startet the file an changed my XF86Config


i have a desktop displayed on two monitors, so i have a bigger workarea (no clone-mode!!!)

i have my own "system":
my mail-prog, chats and file-management is allways on the left monitor an browser and the rest on the right monitor...

all applications start on the left monitor..
Meximex is offline   Reply With Quote
Old 04-23-03, 08:45 PM   #4
zedro
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Zognor
Posts: 25
Send a message via AIM to zedro
Default an idea...

first, what version of the driver do you have? new one? or 4191 or before?

Anyway, I have an idea for your 'system'. For me, applications tend to start on the monitor that I last ran them from or shut them down in, I forget which. I am pretty sure that if you keep running/shutting down all your applications in your secondary monitor, you will see them being opened there. Other than that, there may be an x/y offset that you can start the programs with. Check their man files and edit your menu accordingly. I'll check mine and see if I can find a way to specify a coordinate for opening.
zedro is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-31-02 12:59 AM

All times are GMT -5. The time now is 08:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.