Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-06-07, 02:56 PM   #1
ToadProphet
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Default VGA/HDMI EDID

Hi all,
I'm trying to attach a Samsung LCD (LN-S3252D). I'm using a NV 6200 connected with a DVI->HDMI cable. However, it seems I'm getting different EDID modes from the HDMI port than I am on the VGA port. Several modes are missing from HDMI... one in particular that I'd like to use is 1360x768. Pardon me if this is a dumb question, but is this normal?
Using 9746 I've tried to force the mode using:

Code:
Option         "UseEDID" "FALSE"
Option         "ModeValidation" "NoDFPNativeResolutionCheck, NoMaxSizeCheck"
in the xorg.conf with no luck. Log reports:

Code:
(WW) NVIDIA(0): Unable to use mode "1360x768" for DFP-0; cannot compute
(WW) NVIDIA(0):     backend DFP timings (mode is larger than native backend
(WW) NVIDIA(0):     640 x 480).
I'm probably missing something very simple... any ideas? Thanks
ToadProphet is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
320.17 can't detect video modes on Lenovo laptop tadawson NVIDIA Linux 13 07-14-12 02:40 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.