Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-07-03, 05:15 PM   #1
SameTimeGuy
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Houston, Texas
Posts: 8
Send a message via AIM to SameTimeGuy
Default SMP & DVI Problem still occuring with 4363 Drivers

Have updated two identical systems from the 4161 drivers to the 4363 ones, and am still running into the same SMP/DVI issue where the system hard locks and has to be powered off.

Systems are:
Dell Precison 530 Workstation
Dual 1.7Ghz CPU
1GB RAM
Quadro 700XGL GPU (64MB)

Attaching to
Dell 1702 FP (Digital), and Dell 1702 FP (Digital)

Running kernel 2.4.20-9smp (RH 9)

When booting to single CPU kernel panels work fine
SameTimeGuy is offline   Reply With Quote
Old 05-07-03, 11:34 PM   #2
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

Please post an X log.

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Old 05-08-03, 09:51 AM   #3
SameTimeGuy
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Houston, Texas
Posts: 8
Send a message via AIM to SameTimeGuy
Default

Andy,
this is the log from the smp kernel that's experiencing the crash ala 4149.

I have noticed that on both the problem systems that it does not display the NVidia splash screen when starting X - it does display something, but it's literally on the screen, then off again.
Attached Files
File Type: log xfree86.0.log (27.8 KB, 138 views)
SameTimeGuy is offline   Reply With Quote
Old 05-08-03, 11:56 AM   #4
Andy Mecham
l33t master
 
Join Date: Jul 2002
Location: Santa Clara, CA
Posts: 1,163
Default

This log is with the 1.0-4349 drivers - are you sure you installed 1.0-4363 on this machine?

--andy
__________________
Andy Mecham
NVIDIA Corporation
Andy Mecham is offline   Reply With Quote
Old 05-08-03, 02:27 PM   #5
SameTimeGuy
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Houston, Texas
Posts: 8
Send a message via AIM to SameTimeGuy
Default Dohhhhhhh !!!!!

Thanks for pointing that out - i kept thinking that the busted drivers were 41xx not 43xx !!!!!
SameTimeGuy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
Radeon 9700 not all that? sancheuz Other Desktop Graphics Cards 200 10-12-02 09:31 PM
Problem with geforce2 mx 400 and the drivers Cloral NVIDIA Windows Graphics Drivers 23 08-28-02 01:25 PM
Nvidia Stereo Drivers Soudontsay NVIDIA Windows Graphics Drivers 2 08-26-02 10:48 AM
LCD DVI support in Linux drivers? salobaas NVIDIA Linux 1 07-31-02 03:29 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.