Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-24-07, 02:18 PM   #1
antelope123
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Default Two 6600GT cards and no HDTV!

My setup:
- One Leadtek Winfast 6600GT to a Dell 24" LCD via DVI
- One Leadtek Winfast 6600GT to a Sony 42" LCD TV via DVI-HDMI

The Dell works great.
The second 6600GT going to the sony gets stuck on 'Analog', and therefore the Sony remains black. I can't find anywhere to change the 'Analog' to force an output to DVI?

thanks in advance
antelope123 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-07, 02:18 PM   #2
antelope123
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Default Re: Two 6600GT cards and no HDTV!

Forgot to say:

My motherboard is the Asus A8N-SLI. I have the SLI bridge in place, but the cards are not SLI enabled.
antelope123 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-07, 02:31 PM   #3
antelope123
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Default Re: Two 6600GT cards and no HDTV!

Ok, just tried to swap the cables between the Dell and Sony and rebooted, and the working DVI basically followed the Dell, with the one feeding the Sony now broken (it swapped from analog to digital mode during reboot, with no way to change back to digital)

So basically my graphics cards are both telling me they don't like the Sony LCD TV (bravia). Do these graphics cards not have DVI / HDTV support? Or do I need to download some fancy software? My drivers are the latest already: 84.21
antelope123 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-07, 06:43 PM   #4
rewt
mmm, Beer.. :drooling:
 
rewt's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 3,667
Default Re: Two 6600GT cards and no HDTV!

First of all, 84.21 are not the latest drivers. I use 91.63 (from lv2go) on my 6600GTs and even those are not the latest.

Second, make sure your LCD's DVI port actually supports computer input. My family has one HDTV with DVI input on it, but I read the manual it states it is not meant for use with the PC. On the other hand, I have another HDTV that does accept DVI input from the PC. So I can confirm that DVI output from 6600GT card really does work on some HDTVs, even with SLI enabled.

I hope this helps.
__________________
My pimp'n rig
Athlon64 Venice 3000+ @ 2.6GHz (4100+) · Win XP Pro x86, Vista Ultimate x64 · eVGA K8-NF41 nForce4 SLi · Corsair XMS 1.5GB PC3200 CAS2/1T · eVGA 2x 6600GT SLi · Leadtek Winfast TV2000 XP Deluxe · Western Digital Caviar SE ½TB RAID 0/1 · PowerLink LPK2-30 400W · LiteON LDW-411S OC to 811S 8x DVD±R/RW/ROM · MicroAdvantage 64MB QuickiDrive · Samsung SyncMaster 931B 19" LCD · Microsoft Optical Wheel Mouse USB · Sony PSXtoUSB Analog Gamepads · Memorex MX2700 Multimedia Keyboard · Lexmark 3200 Color Jetprinter · nForce Network Controller 1Gb/s LAN (Cable ~3Mb/s down) · ΩPioneer Dolby Digital 5.1 Surround Sound
rewt is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.