Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-05-07, 10:48 PM   #1
mitchell2345
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 43
Default X Loading screen issue

Hi,

I have the Nvidia drivers installed (9746) and using Component out to my HDTV. They work good. I only have one small problem when Fedora Core 6 is loading X the screen that the bar grows is not displayed right. All i see is vertial lines of various colors. Its ussually not a problem but if something hangs I cant see what service it is.

The odd thing is sometimes it does show! not very often but sometimes. If i connect a computer monitor up to VGA it works just fine. I am thinking the problem is that the Nvidia drivers are not loaded before the X window is started. Is there a way to force the loading of the drivers before anything graphics load up?

Thanks,
Mitchell
mitchell2345 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X Failed to load NVdriver c00lr4c3r NVIDIA Linux 13 10-22-02 01:44 PM
Error messages... HELP!!!! Imperito NVIDIA Linux 3 09-24-02 10:46 PM
GForce drivers installed...but dont work tomfullery NVIDIA Linux 6 09-22-02 08:23 AM
Need help to get the X to work on my Acer TravelMate 630 knchee NVIDIA Linux 16 09-19-02 10:16 PM
RH7.3 and nForce - can't find the module dmw400 NVIDIA Linux 4 08-05-02 12:14 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.