Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-12-03, 08:08 AM   #1
deserrd
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: USA - 44195
Posts: 3
Question Redhat 9.0 and Geforce Ti4200

Hi,

I have:
AMD 3000+
Abit AT7-MAX2
Asus V9280 Geforce Ti 4200 8xAGP

I am new to install of NVIDIA drivers on Linux.
I did install latest version using NVIDIA-Linux-x86-4363.run. Real easy! Thanks.

However, I am unfamiliar with configuration of XF86Config. I believe I have to make some chances since my software does not work with error: Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Executing command glxinfo gives:
"
name of display: :0.0
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Error: couldn't find RGB GLX visual

visual x bf lv rg d st colorbuffer ax dp st accumbuffer ms cav
id dep cl sp sz l ci b ro r g b a bf th cl r g b a ns b eat
----------------------------------------------------------------------
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
0x21 24 tc 1 0 0 c . . 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 None
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
0x22 24 dc 1 0 0 c . . 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 None
"

I'd greatly appreciate your help resolving this problem.

Thanks a lot.

Best Regards,
Dimi
deserrd is offline   Reply With Quote
Old 05-12-03, 08:52 AM   #2
deserrd
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: USA - 44195
Posts: 3
Default more info

Hi again,

I just figured one thing out...
and in config file I changed nv to nvidia.

Now, I get an NVIDIA error:
Failed to initialze kernel module.

Since I used the latest script I think I installed the right driver. Device files are also present.

Any ideas?
Any help greatly appreciated.

Thanks,
Dimi.
deserrd is offline   Reply With Quote
Old 05-12-03, 09:03 AM   #3
deserrd
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: USA - 44195
Posts: 3
Default stupid me!

just bumped into a message I missed earlier...

Stupid me!!

I forgot to reinstall NVIDIA drivers after updating my Redhat kernel.

Problem solved!

DD
deserrd is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 11:12 PM
Enhance Max Payne 3, Diablo III with GeForce R300 Drivers News Archived News Items 0 05-22-12 07:30 PM
New GPU from Nvidia Announced Today, the GeForce GTX 670 News Archived News Items 0 05-10-12 02:50 PM
Gainward Unleashes the Sexy GeForce GTX 670 Phantom Graphics Card, Also launches the News Archived News Items 0 05-10-12 10:28 AM
RedHAT didn't like nVidia GeForce 4 MX 440 alfa2k1 NVIDIA Linux 13 08-09-02 06:06 PM

All times are GMT -5. The time now is 04:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.