Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-19-07, 12:49 PM   #13
Kyle Katarn
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 10
Default Re: CRT Blank With Twinview [420 Go]

Ok, I commented those lines, and restarted X. The LCD had some weird colors growing from the bottom of the screen, but no picture of any type. The CRT still said no signal.
Kyle Katarn is offline   Reply With Quote
Old 03-19-07, 12:56 PM   #14
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: CRT Blank With Twinview [420 Go]

Is the CRT being used in the X log? Have you verified that you're using the latest BIOS?
netllama is offline   Reply With Quote
Old 03-19-07, 01:02 PM   #15
Kyle Katarn
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 10
Default Re: CRT Blank With Twinview [420 Go]

According to the X log, it's loading the CRT and working properly. According to Toshiba, I have the latest BIOS revision.
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (46.9 KB, 90 views)
Kyle Katarn is offline   Reply With Quote
Old 03-19-07, 01:06 PM   #16
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: CRT Blank With Twinview [420 Go]

This appears to be specific to your notebook. Unfortunately, I don't have this notebook here to reproduce this problem.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 03-19-07, 01:09 PM   #17
Kyle Katarn
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 10
Default Re: CRT Blank With Twinview [420 Go]

Ok, thank you for your help. Your replies have been quicker than most IM or phone support I've ever received!

Thanks again,
Kyle


EDIT: And just for the record, it's not a hardware problem: It works fine under Windows XP.
Kyle Katarn is offline   Reply With Quote
Old 03-19-07, 04:07 PM   #18
Kyle Katarn
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 10
Default Re: CRT Blank With Twinview [420 Go]

WORKAROUND:

Go into the BIOS, and change "Bootup Display" from "Auto-Select" to "Both". Then make sure the VGA cable is connected, and boot as normal. Twinview, Xinerama, etc. will work properly.
Kyle Katarn is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First monitor is black when going to virtual console, when using twinView zeBarbu NVIDIA Linux 2 09-07-03 09:35 PM
Twinview with TV-out karlaugust NVIDIA Linux 10 08-28-02 04:20 PM

All times are GMT -5. The time now is 04:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.