Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-28-07, 01:47 PM   #1
chewi
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default Blackscreen on startup if not NvAGP0 (logs attached)

Hi, on startup of X Linux dies an instant death. Blackscreen and nothing works anymore.

The only workaround is setting NvAGP to 0, which is not really an option, because i want to use beryl and be able to play some games. I need AGP.

I get this error with the Ubuntu kernel as well as a vanilla 2.6.20 compiled without agpgart. With Ubuntu's driver as well as 9746 and 9755.
The same result every time.

My system:
-P4-3GHz
-2gig RAM
-Sparkle 7600 GS
-ABit Mainboard with newest Bios.
-Ubuntu Edgy (up to date)

Attached are:
-nvidia-bugreport (without X running and with NvAGP0)
-xorg.conf
-/proc/driver/nvidia-stuff
-versions of kernel and xorg
-Xorg-Log, recorded with sync-mounted hdd, so it should be acuarate up to the very moment, the system crashes.

Anybody got any ideas ?
Attached Files
File Type: zip nvidia.zip (77.8 KB, 109 views)
chewi is offline   Reply With Quote
Old 04-11-07, 04:21 AM   #2
chewi
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default Re: Blackscreen on startup if not NvAGP0 (logs attached)

No ideas ?
Anybody ?

chewi is offline   Reply With Quote
Old 04-11-07, 02:04 PM   #3
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default Re: Blackscreen on startup if not NvAGP0 (logs attached)

Have you tried using AGPGART?
zander is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.