Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-15-07, 10:48 AM   #1
Dr_s99
geForce 4 Ti 4600
 
Dr_s99's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Canada
Posts: 339
Default Dreamweaver cs3

Hello
I was wondering has anyone installed Dreamweaver cs3 on Vista?

If yes, does it have the same problem as Dreamweaver 8 has, I mean the Interface looks bad... (The Headers for each Section has black background) or have they fix it ?
__________________
System info(s):
-----
Gaming/Work System :
ASUS G1
RAM: 2.0Gb
Hard drive: 160 Gb
VIDEO CARD: NVIDIA 7700Go 512Mb
OS: Windows Vista Home Pre.
----------------------------
Server/Work system:
CPU: AMD Athlon XP 2400+
RAM: 1.0Gb
Hard drive: 30 IDE,120 IDE
VIDEO CARD: Nvidia Geforce 4 Ti 4600
OS: OpenSuse 10.2, Windows 2003
Dr_s99 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-07, 10:58 AM   #2
Wolfhound
Moving to new home
 
Wolfhound's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Spain
Posts: 1,358
Send a message via MSN to Wolfhound Send a message via Yahoo to Wolfhound
Default Re: Dreamweaver cs3

It has support for Windows Vista, I have Adobe Photoshop cs 3 and it runs well in aero desktop, so it will run OK in aero
__________________
Intel Quad Core Q6600 @ 3,4 | 4Gigs (2x2) OCZ Reaper PC-8500 | Gigabyte P35-DS3R | Western Digital 500G Caviar SE16 SATA2 NCQ | Seagate160 Gig 7200.9 SATA NCQ | Maxtor 300Gig SATA NCQ | Asus Geforce 260GTX | Samsung Syncmaster 930BF 19'' | BeQuiet Straight Power 700W | Cooler Master CM690 |Windows Vista x64 SP2 |Windows XP SP3 [Deceased PSU, no money for new one, stucked with laptop and XBOX 360]

Macbook Pro 13': 4gigs | Core2 Duo 2,53Mhz | 250Gigs HDD |geforce 9400M| aluminium unibody | Mac OS X 10.6.2 Snow Leopard |gentoo Linux 2.631 kernel


Wolfhound´s Brute: http://wolfhound77.mybrute.com
Wolfhound is offline   Reply With Quote
Old 06-17-07, 04:42 PM   #3
Logical
Registered User
 
Logical's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: UK
Posts: 2,523
Default Re: Dreamweaver cs3

I run Dreamweaver CS3 on my Vista ultimate with no probs at all......gotta say its a very fine piece of software too.
Logical is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 07:13 PM   #4
Dr_s99
geForce 4 Ti 4600
 
Dr_s99's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Canada
Posts: 339
Default Re: Dreamweaver cs3

I can't seem to install it :S it get finishes unpacking then it crashes (well nothing happens after that)!
__________________
System info(s):
-----
Gaming/Work System :
ASUS G1
RAM: 2.0Gb
Hard drive: 160 Gb
VIDEO CARD: NVIDIA 7700Go 512Mb
OS: Windows Vista Home Pre.
----------------------------
Server/Work system:
CPU: AMD Athlon XP 2400+
RAM: 1.0Gb
Hard drive: 30 IDE,120 IDE
VIDEO CARD: Nvidia Geforce 4 Ti 4600
OS: OpenSuse 10.2, Windows 2003
Dr_s99 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 07:32 PM   #5
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: Dreamweaver cs3

Dreamweaver CS3 works fine on my PC with Vista x64. If you want to purchase it, look also at Microsoft Expression Web, a very good competing product:

http://www.microsoft.com/Expression/...w.aspx?key=web

In fact, new "Expression" portfolio of webdesign products from Microsoft competes nicely with Adobe (Macromedia) apps. Dreamweaver is better for PHP devs, Expression Web for .NET devs. And SilverLight seems to be much more capable than (obsolete) Flash.
__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]
radekhulan is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 10:52 PM   #6
nvnews-reader
Registered User
 
nvnews-reader's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 333
Default Re: Dreamweaver cs3

Quote:
Originally Posted by radekhulan
Dreamweaver CS3 works fine on my PC with Vista x64. If you want to purchase it, look also at Microsoft Expression Web, a very good competing product:

http://www.microsoft.com/Expression/...w.aspx?key=web

In fact, new "Expression" portfolio of webdesign products from Microsoft competes nicely with Adobe (Macromedia) apps. Dreamweaver is better for PHP devs, Expression Web for .NET devs. And SilverLight seems to be much more capable than (obsolete) Flash.
Since when was Flash obsolete?
nvnews-reader is offline   Reply With Quote
Old 06-21-07, 03:40 AM   #7
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: Dreamweaver cs3

Quote:
Originally Posted by nvnews-reader
Since when was Flash obsolete?
I guess you are not webdesigner, but have a look here and you will understand:
http://silverlight.net/Default.aspx

Flash was obsolete from day 1, when Macromedia introduced it. Non-existant accesibility, "alien" looks and non-integration with the rest of webpage, silly ActionScript for coding. SilverLight is .NET in browser, you can code e.g. in C#, Python or Ruby and provide true "desktop feel" in your browser.

SilverLight apps are simply so much better for user experience (than AJAX and/or Flash).
__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]
radekhulan is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.