Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-16-03, 12:20 AM   #1
ghostryder
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1
Unhappy Problem RedHat 9 + Ti4200 + 8RDA+

Hi! I'm using RedHat 9.0 and a PNY Verto Ti4200, an Epox 8RDA+ and an AMD 2400+. I have got a flat paneI, Fujistu-Siemens 463V FA. I have installed the latest nvidia drivers, everything works but my letters aren't just black, they have something like a shadow; colors are red and blue... I have activated "Use SUB-PIXEL-HINTING" but whatever i choose there, nothing changes... And the sharpness isn't as good as it is when im running windows. Has anybody got an idea, that can help me??? Thanx Rob
ghostryder is offline   Reply With Quote
Old 05-26-03, 10:36 AM   #2
pabloat
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 2
Unhappy ti4200 + RH 9, need link whwre to download driver

hi, where did u downloaded the drivers for ti422 for linux RH 9?? i went to nvidia web site but i didnt find drivers for linux RH 9..... thanx
pabloat is offline   Reply With Quote
Old 05-26-03, 10:37 AM   #3
pabloat
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 2
Default stupid me!

me again i wrote ti422 instaed of ti4200 td
pabloat is offline   Reply With Quote
Old 05-26-03, 12:08 PM   #4
ste
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 7
Default

You are perhaps using a DVI cable with your flat panel display... I (and others, before and after me) has posted threads about this problem. Search for DVI or psychedelic colors or similar to feel less alone with the problem.

Then, my suggestion is to post a bug to nVidia since the more bug reports the greater effort they ought to put into trying to fix it, quick!... eeh!

The only workaround seems to be to use a VGA cable, it works but with a bit worse quality.

/ste

Last edited by ste; 05-26-03 at 12:29 PM.
ste is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nForce + RedHat 7.3 Success Story rtz NVIDIA Linux 47 02-15-03 02:20 AM
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 08:13 AM
Strange RedHat 7.3 issues with A7N266-C nforceuser NVIDIA Linux 8 09-27-02 03:16 PM
GeForce4 Ti 4200 hangs when playing games revenant NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 9 08-14-02 04:01 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.