Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-01-07, 09:44 PM   #37
Riptide
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Billings, MT
Posts: 8,303
Default Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by Redeemed
You just keep telling yourself that. I'm sure A12ctic does the same.
You show me a picture of that nerd with an assault rifle - and then we'll talk.

You've seen mine. Hardly emo'ish wouldn't you say?
Riptide is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 03:23 AM   #38
Redeemed
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 17,982
Default Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by Riptide
You show me a picture of that nerd with an assault rifle - and then we'll talk.

You've seen mine. Hardly emo'ish wouldn't you say?
It's okay. We're here for you man. If you need to cry- go on and let it out. Real men really do cry.
Redeemed is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 04:09 AM   #39
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by Redeemed
Real men cry about rusty pickup trucks.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 04:31 AM   #40
Redeemed
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 17,982
Default Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by CaptNKILL
This is true. Before the '89 LeSabre I now have, my dad had a '70 Chevy C-10. It was only rear wheel drive, but it had a 307 in it. He has suped it up a bit (he had headers and other such performance enhancing stuff done to it). Unfortunately the cab was falling apart. The engine was stellar, couldn't ask it to be in better condition- just the cab had gone to hell. Anyhow, at that time I didn't have a job other than working for him- and I didn't have the $$$ to properly restore the truck, neither did he- so we had to get rid of it.

I had so many fond memories in that truck as well. It had quite the bit of get-up-and-go, oh how I miss that truck.
Redeemed is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 08:50 AM   #41
zoomy942
 
zoomy942's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Bellevue, ID
Posts: 5,338
Send a message via AIM to zoomy942 Send a message via MSN to zoomy942
Default Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by evilghost

hahaha. photoshop FTW
zoomy942 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 01:42 PM   #42
Xion X2
Registered User
 
Xion X2's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: U.S.
Posts: 6,701
Thumbs up Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by Riptide
LOL @ that vid, thanks.
__________________

i7-2700k @ 5.0 GHz
Nvidia GeForce 570 2.5GB Tri-SLI
Asus P67 WS Revolution (Tri-SLI)
OCZ Vertex SSD x 4 (Raid 5)
G.Skill 8GB DDR3 @ 1600MHz
PC Power & Cooling 950W PSU
Xion X2 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-07, 02:23 PM   #43
Rakeesh
 
Rakeesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sonoran Desert
Posts: 6,873
Default Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by evilghost
Quote:
Originally Posted by User
How do I get Quake 3 to run in Linux?
Oh that's easy! If you have Redhat, you have to download quake_3_rh_8_i686_010203_glibc.bin, then do chmod +x on the file. Then you have to su to root, make sure you type export LD_ASSUME_KERNEL=2.2.5 but ONLY if you have that latest libc6 installed. If you don't, don't set that environment variable or the installer will dump core. Before you run the installer, make sure you have the GL drivers for X installed. Get them at [some obscure web address], chmod +x the binary, then run it, but make sure you have at least 10MB free in /tmp or the installer will dump core. After the installer is done, edit /etc/X11/XF86Config and add a section called "GL" and put "driver nv" in it. Make sure you have the latest version of X and Linux kernel 2.6 or else X will segfault when you start. OK, run the Quake 3 installer and make sure you set the proper group and setuid permissions on quake3.bin. If you want sound, look here [link to another obscure web site], which is a short HOWTO on how to get sound in Quake 3. That's all there is to it!

Quote:
Originally Posted by User
How do I get Quake 3 to run in Windows?
Oh God, I had to install Quake 3 in Windoze for some lamer friend of mine! God, what a ****ing mess! I put in the CD and it took about 3 minutes to copy everything, and then I had to reboot the ****ing computer! Jesus Christ! What a retarded operating system!
Ain't linux on the desktop great!
__________________
Want to listen to audio without your computer going to sleep? Try this.

Core i7 2600k 4.4Ghz 1.385v | Corsair H60 | 8GB Corsair Vengeance 1600 8-8-8-24 | MSI P67A-G45 | OCZ Vertex 3 | Sapphire 7850 OC to Max settings

Rakeesh is offline   Reply With Quote
Old 07-03-07, 02:27 PM   #44
evilghost
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,606
Default Re: Vista... you make me laugh

Here's the howto from 2004, nothing like you describe above. I know you just cut/copy/pasted that diatribe, I've seen it before, it's the classic Windows apologist "attack".

http://www.neowin.net/forum/lofivers...p/t252074.html
evilghost is offline   Reply With Quote

Old 07-03-07, 02:28 PM   #45
zoomy942
 
zoomy942's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Bellevue, ID
Posts: 5,338
Send a message via AIM to zoomy942 Send a message via MSN to zoomy942
Default Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by AlphaWolf_HK
User: "How do I get Quake 3 to run in Linux?"
Evilghost: "Oh that's easy! If you have Redhat, you have to download quake_3_rh_8_i686_010203_glibc.bin, then do chmod +x on the file. Then you have to su to root, make sure you type export LD_ASSUME_KERNEL=2.2.5 but ONLY if you have that latest libc6 installed. If you don't, don't set that environment variable or the installer will dump core. Before you run the installer, make sure you have the GL drivers for X installed. Get them at [some obscure web address], chmod +x the binary, then run it, but make sure you have at least 10MB free in /tmp or the installer will dump core. After the installer is done, edit /etc/X11/XF86Config and add a section called "GL" and put "driver nv" in it. Make sure you have the latest version of X and Linux kernel 2.6 or else X will segfault when you start. OK, run the Quake 3 installer and make sure you set the proper group and setuid permissions on quake3.bin. If you want sound, look here [link to another obscure web site], which is a short HOWTO on how to get sound in Quake 3. That's all there is to it!"

User: "How do I get Quake 3 to run in Windows?"
Evilghost: "Oh God, I had to install Quake 3 in Windoze for some lamer friend of mine! God, what a ****ing mess! I put in the CD and it took about 3 minutes to copy everything, and then I had to reboot the ****ing computer! Jesus Christ! What a retarded operating system!"

zoomy942 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-07, 02:29 PM   #46
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Vista... you make me laugh

Quote:
Originally Posted by AlphaWolf_HK
Ain't linux on the desktop great!
classic
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-07, 03:36 AM   #47
Rakeesh
 
Rakeesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sonoran Desert
Posts: 6,873
Default Re: Vista... you make me laugh

evilghost loves the endless insight I provide for him
__________________
Want to listen to audio without your computer going to sleep? Try this.

Core i7 2600k 4.4Ghz 1.385v | Corsair H60 | 8GB Corsair Vengeance 1600 8-8-8-24 | MSI P67A-G45 | OCZ Vertex 3 | Sapphire 7850 OC to Max settings

Rakeesh is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why Windows 8 could be the next Vista News Archived News Items 0 06-15-12 10:30 AM
Like XP or Vista: how will businesses treat Windows 8? News Archived News Items 0 06-06-12 09:10 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.