Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-04-03, 11:53 PM   #1
itnabit
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1
Default Help Required Pleeeease

Hi All

I have the current config

AMD 1600
Nvidia Geforce 4 Ti 4200
RedHat Advanced Server 2.1

As it stands I do not have a graphic display in any form. I have downloaded the installer from nvidia and run it. It apears to have downloaded and built OK according to the install log.

When I try to start X it bombs with "Fatal Server Error : no screens found"

Being relatively new to all this I am stuck and have no idea how to configure XF86Config-4 with the correct information. I have attached the log files

Any help would be greatly appreciated.

Cheers
Attached Files
File Type: log xfree86.0.log (12.2 KB, 149 views)
itnabit is offline   Reply With Quote
Old 06-05-03, 01:57 AM   #2
tsubasa
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: France ( Angouleme )
Posts: 105
Default hello

your probleme should be come from this error in your log :

(--) PCI:*(1:0:0) NVidia unknown chipset (0x0251) rev 163, Mem @ 0xde000000/24, 0xd0000000/27, 0xdda80000/19, BIOS @ 0xdfde0000/17
tsubasa is offline   Reply With Quote
Old 06-05-03, 02:37 AM   #3
mtrr
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Germany
Posts: 234
Send a message via ICQ to mtrr
Default

DON'T load dri, glcore and nv, there is a readme on nvidia's
driver download page. get it. read it.

if it still doesn't work for you, then post your XF86Config(-4).

cheers
mtrr is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help me Finding required Nvidia Driver for my sytem Narinder General Linux 1 06-21-12 01:51 AM
7Gbps wireless transfers and streaming, no router required News Archived News Items 0 06-08-12 09:20 PM
64-bit OS required for some 2013 Frostbite games says DICE dev News Archived News Items 2 05-21-12 11:05 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.