Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-25-07, 02:46 PM   #1
thekittster
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Default Black screen with .19 when using Compiz and switching VTs

Hi,

I'm still getting black screens when returning to a VT running X with Compiz, even with the new .19 driver. I can see the mouse cursor, and killing Compiz restores the display...

Regards,

Stephen
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (115.4 KB, 89 views)
thekittster is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 03:12 PM   #2
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: Black screen with .19 when using Compiz and switching VTs

This is a known problem that will be fixed in the next driver release.
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 03:53 PM   #3
thekittster
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Default Re: Black screen with .19 when using Compiz and switching VTs

Thanks for the quick reply! I'd thought "Fixed a problem causing X to render incorrectly after VT switches with composited desktops." in the release note meant the bug was fixed

I'll look forward to the next release then.
thekittster is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.