Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-26-07, 05:32 AM   #1
JK1974
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default No FullHD on GeForce 8600 and performance problems

Hi,

I am setting up a linux machine with a GeForce 8600 and connected it to a Toshiba 47WLG66 full HD LCD screen.
1. The maximum selectable resolution is 1280x720, not 1920x1088 as it ought to be.
2. Playing back an SD-MPEG2-videostream with xine causes the xorg process to use sometimes 80% of the CPU on an AMD X2 4200 - luckily, this is a dual core processor.
The weird thing: Connecting this machine to a CRT monitor, I get the the mentioned full HD resolution, and I donīt have any performance problems. Furthermore, full HD works without any problem on Windows.

I am using the latest drivers 100.14.23.

With kind regards

Joerg Knitter
JK1974 is offline   Reply With Quote
Old 10-26-07, 09:45 AM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: No FullHD on GeForce 8600 and performance problems

Please see the forum sticky posts.
netllama is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Đ1998 - 2014, nV News.