Go Back   nV News Forums > Software Forums > General Software

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-18-03, 12:15 PM   #1
vampireuk
**** Holster
 
vampireuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: The armoury
Posts: 2,813
Send a message via AIM to vampireuk
Default Another WMP9 question

I installed this a few days back then removed it again, what are those two little bits of spyware that it installs? Noticed them with adaware then they went after I uninstalled it.
__________________
I put children in microwaves.
vampireuk is offline   Reply With Quote
Old 06-18-03, 12:40 PM   #2
b00bie
night-crawler
 
b00bie's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: where I always been
Posts: 203
Send a message via ICQ to b00bie Send a message via AIM to b00bie
Default

I don't know but at one point I had something in my system tray from them. Looked like an automatic upgrade, but it wasn't. Was just sending info or some s****! So had to remove it all cuz I couldn't find the option to get rid of it....
__________________
Nothing is fool-proof to a talented fool

My baby: Vaio SZ4VWN || Intel Core 2 Duo T7400 (2.16 GHz) || 2GB RAM || NVIDIA GEFORCE GO 7400 || 160GB HDD || Vista Business
My desktop: AMD Athlon 64 X2 || 2GB RAM || SAPPHIRE Radeon X1950PRO || 200GB HDD || XP Prof. SP2
Other: Not even worth mentioning...
b00bie is offline   Reply With Quote
Old 06-20-03, 03:59 AM   #3
Smokey
Team Rainbow
 
Smokey's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: FRANCE
Posts: 2,273
Default

I have my firewall block it but I am always checking whats running in taskmanager, but my firewall does a really good job of letting my know whats trying to get out or in
__________________
HTPC/Gaming
| Hiper Type R 580W PSU
| Intel Q9550 @ 4GHz | Gigabyte EP45 UD3R |4x 1024MB OCZ Reaper PC9200 DDR2 | Seagate 320GB/ Maxtor 320GB/ Maxtor 500GB HDD|Sapphire HD5850 | Creative SB X-Fi Titanium Pro | Harmon Kardon AVR135 reciever | Jamo S718 speakers | 42" Plasma 720p (lounge room)-Samsung P2450H (bedroom)
Smokey is offline   Reply With Quote
Old 06-20-03, 05:18 AM   #4
b00bie
night-crawler
 
b00bie's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: where I always been
Posts: 203
Send a message via ICQ to b00bie Send a message via AIM to b00bie
Default

Quote:
Originally posted by Smokey
I have my firewall block it but I am always checking whats running in taskmanager, but my firewall does a really good job of letting my know whats trying to get out or in
I don't have a god firewall at the moment...
I need to get a new one and block this spyware they call Microsoft!!!
Damn you Volt for taking that firewall with you!!!







j/k
__________________
Nothing is fool-proof to a talented fool

My baby: Vaio SZ4VWN || Intel Core 2 Duo T7400 (2.16 GHz) || 2GB RAM || NVIDIA GEFORCE GO 7400 || 160GB HDD || Vista Business
My desktop: AMD Athlon 64 X2 || 2GB RAM || SAPPHIRE Radeon X1950PRO || 200GB HDD || XP Prof. SP2
Other: Not even worth mentioning...
b00bie is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mandrake 9.0 and Nvidia 1.0-3123 FINALLY!!!! Now for a question. jthompson7051 NVIDIA Linux 1 10-07-02 02:17 PM
1st post - XP Restore question Needa916 Microsoft Windows XP And Vista 2 09-12-02 05:24 PM
Newby question about nforce.... superconti NVIDIA Linux 2 09-07-02 11:46 PM
Dual boot question.. Tactics General Hardware 15 09-07-02 10:39 AM
Quick question about Digital din with the Audigy Tactics General Hardware 4 08-12-02 12:16 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.