Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-18-07, 09:49 AM   #1
ArrowMk84
Registered User
 
ArrowMk84's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,010
Default Hardlock in menu

Ok, I'm having problems with Crysis hardlock in the menu when I first start the game (the farthest I've gotten before the game locks up is the "nanosuit" movie that plays after starting a new game). I've tried both the 64-bit and 32-bit .exes.

I had this same problem with 64-bit demo, but not with the 32-bit demo nor the multiplayer beta.

Any ideas on what's causing this? Because I'd really like to play this game...
__________________
Intel i7-2600k @ 4.6GHz | Asus Maximus IV Extreme | 2x4GB Corsair Vengeance 1866 MHz 9-10-9-27 | Dual EVGA GeForce GTX 580 3GB | Creative X-Fi Titanium Pro PCI-E | Intel 510 Series SSD 120 GB | 2x Raptor 600 GB RAID | 2TB WD Black | Lite-On 21x Blu-ray Burner | Corsair AX1200 Modular PSU | Silverstone FT02 | Corsair H60 with Dual Fans | Dell 3007-HC 30" LCD | Audioengine 5 & S8

Windows 7 Ultimate x64 SP1
ArrowMk84 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 10:02 AM   #2
[EOCF] Tim
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 641
Default Re: Hardlock in menu

run it from the vista game browser. Same prob here.
[EOCF] Tim is offline   Reply With Quote
Old 11-18-07, 10:55 AM   #3
ArrowMk84
Registered User
 
ArrowMk84's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,010
Default Re: Hardlock in menu

Ah, it's the video driver! This time I was to get to task manager, see that the display driver stopped responding, and then got a BSOD with one of Nvidia's files. This is with the 169.09 drivers. So, I can either wait for a new driver, or go back to 169.01.
__________________
Intel i7-2600k @ 4.6GHz | Asus Maximus IV Extreme | 2x4GB Corsair Vengeance 1866 MHz 9-10-9-27 | Dual EVGA GeForce GTX 580 3GB | Creative X-Fi Titanium Pro PCI-E | Intel 510 Series SSD 120 GB | 2x Raptor 600 GB RAID | 2TB WD Black | Lite-On 21x Blu-ray Burner | Corsair AX1200 Modular PSU | Silverstone FT02 | Corsair H60 with Dual Fans | Dell 3007-HC 30" LCD | Audioengine 5 & S8

Windows 7 Ultimate x64 SP1
ArrowMk84 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kde compositing conflicts with wine popup menu kokoko3k NVIDIA Linux 0 06-01-12 05:54 AM
Nero5.5.9.9 & "Empty Start Menu Entries" bug !!! cenkog General Software 2 09-21-02 12:57 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.