Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-02-07, 11:02 PM   #25
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

The DX installer does not overwrite files if it finds newer.
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 12-03-07, 08:05 AM   #26
rudedog
Not so Rude
 
rudedog's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Florida, USA
Posts: 1,500
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Quote:
Originally Posted by hell_of_doom227
Bunch of morons works for EA. Why the **** EA and any other company installs DX9.0 without ****ing asking me.
You're aware that EA had nothing to do with Crysis other then publishing, correct?

You should be focusing your anger at Crytek the guys who actually coded the game.

However, EA is still a bunch of morons when they do code their own stuff.....
__________________
Not so Rude, Rudedog FPSadmin.com | twitter | Microsoft MVP 2009-2012 - Games for Windows
Main Box:Intel QX6850|Asus Formula Maximus|4GB(1GBx4) @ 1066|Evga 285GTX - 182.05|150Gig Raptor SATA|2x WD 250Gb SATA|2x Lite-on 1673S DVDRW-all|Pioneer
BDR-202|X-Fi Fatal1ty 2.07.0004|Logitec G7-setpoint 3.1.116|Ergodex DX1-firmware 1.1-driver1.3|Dell UltraSharp 2405FPW 24" LCD|PCPower and Cooling TurboCool 1000 SLI|Windows 7 Ultimate|Klipsch THX 5.1
Imac: Snow Leopard|27" screen|i7 2.93|12 GB|ATI HD 5750 1G|WD 1T SATA|2xWD 2T firewire 800|Sharing Dell 24"
Laptop: MBP|2.16|2GB ram|160drive
Laptop 2: MBP Unibody|2.66|4GB ram|320drive
Camera: D700 + MB-D10 + EN-EL3e + GP1|Nikon14-24 f2.8|nikon24-70 f2.8|nikon70-200 f2.8|nikon 50 f1.4|Sigma 150-500
Car: 2010 Dodge Challenger R/T Classic Plum Crazy Purl|6 Speed|Power roof|Super Track Pack|20" classic rims|Functional ram air hood
rudedog is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 12:49 AM   #27
Nanosuitguy
call me Nano
 
Nanosuitguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 517
Send a message via MSN to Nanosuitguy
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

So noone actually knows how it would run crysis on a quad sli setup? You guys say its a drivers issue, therefor it will run like sli only?
Nanosuitguy is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 12:36 PM   #28
JasonPC
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,103
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

I didn't even think it was possible for 8800s to run in quad SLI? I thought the maximum was 3 cards in SLI. Let me know if I'm wrong.
JasonPC is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 01:26 PM   #29
Madpistol
It's a wittle baby!
 
Madpistol's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States
Posts: 4,554
Send a message via AIM to Madpistol
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

It's an AMD board on the Quad FX platform (which is now dead). That would explain why us intel guys have never seen Quad SLI.
__________________
http://bfbc2.statsverse.com/sig/deta...d%20Pistol.png


MadPistol's Rig

AMD Phenom II X4 965 BE (RB-C3) @ 4Ghz, 1.425 Vcore, 1.25V NB VID
Thermalright Ultra 120 Extreme (w/ Scythe Gentle Typhoon 120mm fan)
Gigabyte UD3H AM3 790GX motherboard
XFX Radeon HD 5870
PNY XLR8 2x2GB CL8 DDR3 1600
G.Skill Ripjaws 2x2GB CL8 DDR3 1600
Soundblaster X-Fi Fatality Titanium
OCZ Vertex II 120GB SSD (OS drive)
Western Digital 500GB Caviar (black)
Western Digital 640GB Blue
Samsung DVD burner
Logitech MX performance mouse
Logitech G15 keyboard
Corsair HX 750-watt Modular PSU
Antec Nine Hundred case
Windows 7 Home Premium x64
ASUS MK241 24" LCD
ACER X241W 24" LCD - RIP
Madpistol is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 05:50 PM   #30
hell_of_doom227
Registered User
 
hell_of_doom227's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,387
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Quote:
Originally Posted by jAkUp
The DX installer does not overwrite files if it finds newer.
Regular dx installer vs dx redist installer are quite different. It does overwrite.
DX Redist overwrites no matter what. I think you guys don't realize that.
__________________
System: eVGA x58SLI x16 4Way Classified, Intel Six Core i7 X980@4.00Ghz, 6Gb GSkill DDR3-1600, Tri Crossfire 3xATI Radeon 5870 1Gb, Raid1 - 2xSSD Intel 80Gb X-25M, Raid0 - 2xHDD Samsung 2Tb, Raid1 - 2xHDD Samsung 1Tb, LG Blue-Ray/HD-DVD Player, Silverstone 1100W PSU, Intel Stock Cooler (New One), Thermaltake Xaser VI, LG 27" LCD, Logitech Keyboard G15, G5 Logitech Mouse
OS: Windows 7 x64

35708 - 3DMark Vantage
http://service.futuremark.com/compare?3dmv=2109601
hell_of_doom227 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 07:07 PM   #31
Bman212121
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,726
Default Re: How would crysis perform on a Quad SLI setup?

Quote:
Originally Posted by JasonPC
I didn't even think it was possible for 8800s to run in quad SLI? I thought the maximum was 3 cards in SLI. Let me know if I'm wrong.
I don't know either but I would just keep watching JakUp's sig to see how many Ultras can be crammed into one rig.

As of right now I haven't seen 3 way SLI working with any drivers thare are out, so only 2 cards max.
Bman212121 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX670 Quad SLI issue candle_86 NVIDIA GeForce 600 Series 12 07-09-12 10:18 PM
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 08:20 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.