Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-20-07, 10:05 PM   #1
wolfgar
Registered User
 
wolfgar's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Dallas
Posts: 164
Default ET: Quake war : No sound??

starting a separate thread for this specific issue.

I bought the game on release, and enjoyed it. Its a bit more complicated with all the classes and abilities but fun once you get the hang of it.

Then HalfLife2 Orange Box came out (Team Fortress 2!!!!!!)

today, for kicks and a change of pace, I launched ET:QW again.

No Sound. nothing, nada.
not on the menu's, at load up, on anything.

Tried other games, everything seems to be okay. checked ET again: Nothing.

This seems to be a pretty big problem from the ET forums.

Anyone else losing sound?

This seems like a pretty significant issue for many users, but Activision seems to be hushing it up, or just ignoring it..

Anyone else having these problems?
I've also read reports of sound just cutting out completely, mid game.

__________________

I have always strenuously supported the right of every man to his own opinion, however different that opinion might be to mine. He who denies another this right makes a slave of himself to his present opinion, because he precludes himself the right of changing it. Thomas Paine (1737-1809), The Age of Reason, 1783
wolfgar is offline   Reply With Quote
Old 10-21-07, 01:49 AM   #2
a12ctic
 
Join Date: Nov 2005
Location: Chicago IL
Posts: 2,371
Default Re: ET: Quake war : No sound??

Works in linux, the FPS is really solid too. Even on my 6600GT.
__________________
AMD X2 5050 AMD Radeon HD 4830 AMD 780G 4GB OCZ DDR2 Antec 300 Fedora 11
a12ctic is offline   Reply With Quote
Old 10-21-07, 03:51 AM   #3
Nar
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Hawaii
Posts: 71
Default Re: ET: Quake war : No sound??

Which sound card ya got?
__________________
Intel Core2Duo E8400|Asus P5N32-E SLI 680i MB|Corsair 4 GB XMS2 DDR2-800 RAM (Dual Channel)|Sapphire ATI Radeon HD 4870 512MB|Sound Blaster X-Fi ExtremeMusic
Nar is offline   Reply With Quote
Old 10-21-07, 04:49 AM   #4
Armed_Baboon
Australian Gamer
 
Armed_Baboon's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Australia
Posts: 836
Default Re: ET: Quake war : No sound??

are you using some kind of 3rd party server finder/launcher? It may cause problems.
Armed_Baboon is offline   Reply With Quote
Old 10-21-07, 01:52 PM   #5
wolfgar
Registered User
 
wolfgar's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Dallas
Posts: 164
Default Re: ET: Quake war : No sound??

based on a suggestion in a different forum, I completely removed the drivers (and board for a few reboots) and then totally installed audio from scratch.

Its working again.

very strange. its been solid for 1 1/2 years.


for reference: its a creative labs Audigy 2 ZS (MB audio is disabled)
__________________

I have always strenuously supported the right of every man to his own opinion, however different that opinion might be to mine. He who denies another this right makes a slave of himself to his present opinion, because he precludes himself the right of changing it. Thomas Paine (1737-1809), The Age of Reason, 1783
wolfgar is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 05:54 PM   #6
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Re: ET: Quake war : No sound??

Quote:
Originally Posted by wolfgar
based on a suggestion in a different forum, I completely removed the drivers (and board for a few reboots) and then totally installed audio from scratch.

Its working again.

very strange. its been solid for 1 1/2 years.


for reference: its a creative labs Audigy 2 ZS (MB audio is disabled)
When I uninstalled Visual C++ 2005 SP1 I lost all sound in the game. Installing Visual C++ back (I installed 2008) fixed it.
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 06:27 PM   #7
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,134
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: ET: Quake war : No sound??

hope you get it fixed. sound driver?
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 12-17-07, 06:45 PM   #8
Dragunov
Mister Anderson ... !!!
 
Dragunov's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Belgium
Posts: 1,785
Default Re: ET: Quake war : No sound??

Quote:
Originally Posted by wolfgar
based on a suggestion in a different forum, I completely removed the drivers (and board for a few reboots) and then totally installed audio from scratch.

Its working again.

very strange. its been solid for 1 1/2 years.


for reference: its a creative labs Audigy 2 ZS (MB audio is disabled)
Said
__________________
- Intel Core 2 Duo E6600 + Zalman 9700 LED
- MSI P6N (Nvidia 680i chipset), BIOS: P33
- 2GB DDR2 ram Corsair Dominator 1066Mhz
- MSI Geforce 8800GTS 640MB
- Creative X-Fi Elite Pro
- Seagate 320GB 7200/10
- WD Caviar 750GB
- Logitech MX-518
- Windows 7 Ultimate 64-bit NL

3D mark 05: 13321

3D Mark 06: 8065
Dragunov is offline   Reply With Quote

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound in UT and UT2003 jsampson69 NVIDIA Linux 6 08-27-03 10:28 AM
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-31-02 12:59 AM
Motherboard in built Sound solutions MUYA CPUs, Motherboards And Memory 22 09-27-02 05:45 AM
nForce sound locking up system shroom NVIDIA Linux 4 09-16-02 02:50 AM
nForce - BattleField 1942 demo - Sound cuts out rtz General Hardware 3 09-05-02 01:48 PM

All times are GMT -5. The time now is 04:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.