Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-20-07, 09:23 PM   #1
Mr Bigman
Strongest Man On Earth
 
Mr Bigman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago IL
Posts: 4,967
Send a message via AIM to Mr Bigman Send a message via MSN to Mr Bigman Send a message via Yahoo to Mr Bigman
Default FarCry And Vista64

Does anyone still play this game and on Vista 64?

I was wondering cuz for some weird reason game starts fine but when game starts mouse look goes up meaning looking up and i can't staighten out the look but can move around but my charactor looks up. and when exiting the game i get an error box wanting me to send an error report cuz FarCry stopped working when i exited it just fine.

I ran the AMD64 patch and the 1.41 patch so anything else i should be aware of?
__________________
EVGA X58 Tri SLI
Core I 7 3.7Ghz
12 gb corsair DDR3 1600
Three EVGA 285 SLI
Antec 1200
Corsiar 1000 HX Power Supply
2 OCZ SSD Hard Drives
4 wd black edition raid 2 setups for 4TB


_____________________________
having good looks and a good body is hard work.
Mr Bigman is offline   Reply With Quote
Old 12-20-07, 09:40 PM   #2
grey_1
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: FarCry And Vista64

There's a bug with the new patch. Set all your controls back to default, then change them back to what you want. That should take care of the mouse look problem. I don't know about the crashing, I only had that problem with a different game.
  Reply With Quote
Old 12-20-07, 10:11 PM   #3
Mr Bigman
Strongest Man On Earth
 
Mr Bigman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago IL
Posts: 4,967
Send a message via AIM to Mr Bigman Send a message via MSN to Mr Bigman Send a message via Yahoo to Mr Bigman
Default Re: FarCry And Vista64

Yea, i did that and it worked.

I only get the error when i have a Logitech Wingman Wireless USB enabled but when i disable it, i don't errors when exiting the game.

I enable it and game works good but when i exit, error message about sending report with memory perameters involved.
__________________
EVGA X58 Tri SLI
Core I 7 3.7Ghz
12 gb corsair DDR3 1600
Three EVGA 285 SLI
Antec 1200
Corsiar 1000 HX Power Supply
2 OCZ SSD Hard Drives
4 wd black edition raid 2 setups for 4TB


_____________________________
having good looks and a good body is hard work.
Mr Bigman is offline   Reply With Quote
Old 12-21-07, 07:40 AM   #4
Dragunov
Mister Anderson ... !!!
 
Dragunov's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Belgium
Posts: 1,785
Default Re: FarCry And Vista64

I found this solution on google, had this problem aswell
__________________
- Intel Core 2 Duo E6600 + Zalman 9700 LED
- MSI P6N (Nvidia 680i chipset), BIOS: P33
- 2GB DDR2 ram Corsair Dominator 1066Mhz
- MSI Geforce 8800GTS 640MB
- Creative X-Fi Elite Pro
- Seagate 320GB 7200/10
- WD Caviar 750GB
- Logitech MX-518
- Windows 7 Ultimate 64-bit NL

3D mark 05: 13321

3D Mark 06: 8065
Dragunov is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.