Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-29-03, 05:47 PM   #1
ScottB
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Default Problem with text mode...

This has probably been covered 100's of times. I've not used the nVidia drivers before today, but I installed them (RH9 fresh build) and it installed fine. I haven't tested everything yet, but I've got a problem with switching back to text console mode (it's the default text mode I'm using, not a hi-res one) which means shutting down is a problem too. The screeb just goes blank, and the PC stops responding. Blindly entering commands has no effect.

Does anyone have any suggestions?

Cheers!
ScottB is offline   Reply With Quote
Old 06-29-03, 09:01 PM   #2
ScottB
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Default

Hmmmmm... even more odd, I've fixed it, and I'm not sure why!

I was building a test kernel for something else, built it, but didn't boot from it. However, text mode is now working

Confused!

Ah well, it's working and thats the important thing!
ScottB is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
320.17 can't detect video modes on Lenovo laptop tadawson NVIDIA Linux 13 07-14-12 01:40 AM
Very slow X startup Jeremy NVIDIA Linux 96 05-23-03 10:11 AM
Error messages... HELP!!!! Imperito NVIDIA Linux 3 09-24-02 10:46 PM
Nvidia GF4 MX 440 + Mandrake tomchristopher NVIDIA Linux 3 08-18-02 09:42 AM
nVidia drivers + Red Hat Linux 7.3 Error404 NVIDIA Linux 17 08-16-02 11:34 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.