Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > CPUs, Motherboards And Memory

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-04-08, 12:53 AM   #1
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default My 5200+ reads out as a 6400+

Why would Everest do this? Could it be the BIOS or some type of OC thing?


__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 01:23 AM   #2
j0j081
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2,789
Default Re: My 5200+ reads out as a 6400+

well you have it overclocked to 6400+ speed so it's probably just a bug with the program.
j0j081 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 01:46 AM   #3
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default Re: My 5200+ reads out as a 6400+

That's one crazy ass bug that I never saw before at this clock speed.
__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 07:05 AM   #4
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: My 5200+ reads out as a 6400+

you are running a beta of everest, so it probably has bugs.

or it could be they wanted it like that,
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 12:39 PM   #5
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default Re: My 5200+ reads out as a 6400+

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13
you are running a beta of everest, so it probably has bugs.

or it could be they wanted it like that,

It's ver. 4.20.1170
__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-08, 06:19 PM   #6
Dazz
"TOON ARMY!"
 
Join Date: Jul 2002
Location: Newcastle, United Kingdom
Posts: 5,138
Send a message via AIM to Dazz
Default Re: My 5200+ reads out as a 6400+

It's the clock speed, the CPID string is the real CPU, the BIOS just thinks it's a 6400+ due to the multiplier and FSB used. Happened al the time with the unlocked Athlon XP's
__________________
"Never interupt your enemy when he is making a mistake."

Processor: AMD Phenom II X6 1090T Black Edition @ 4.25GHz
Motherboard: Gigabyte GA-990FXA-UD3
Graphics: ASUS ENGTX470
Memory: 4GB Kingston HyperX Blu PC12800 DDR3
Monitor: LG E2260V-PN Full HD WLED 22" & DELL 20" 2005FPW,
Power: Coolermaster Silent Pro Modular 850w PSU
Sound: Logitech Z5500 Digital.
Cooling: Thermalright Silver Arrow.
1st Storage: Kingston V100 SSDNow128GB SSD
2nd Storage: Samsung Spinpoint F1 750GB
Dazz is offline   Reply With Quote
Old 02-05-08, 06:23 PM   #7
Bman212121
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,726
Default Re: My 5200+ reads out as a 6400+

I blame it on all of the viruses you've aquired from myspace. (J/K)
Bman212121 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-08, 08:14 PM   #8
Zapablast05
ZapaFAILmaster of Merwang
 
Zapablast05's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carson, CA
Posts: 3,133
Send a message via AIM to Zapablast05
Default Re: My 5200+ reads out as a 6400+

Quote:
Originally Posted by Bman212121
I blame it on all of the viruses you've aquired from myspace. (J/K)

I blame my cyber social life.....that means you guys.
__________________

Xbox Live: Zapablast05 click!|3DMark06: 17,001|
PSN: Zapablast05
Originally Posted by crainger: "Come meet my son Zapablast05"
Originally Posted by crainger: A truck wont get the pussy zapa has become accustomed to.
Originally Posted by CaptNKILL: In fact, I measure years in BC and AC (before Camp0rz and after Camp0rz).
I don't want to get you drunk, but, ah, that's a very fine Chardonnay you're not drinking.
Zapablast05 is offline   Reply With Quote

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gnome3 with composite is very slow on Geforce FX 5200 with 173.14.31 driver Artox NVIDIA Linux 0 05-26-12 10:33 AM
Ditch the Cover Letter When Applying for a New Job; No One Reads Them Anyway [Job Sea News Archived News Items 0 05-10-12 10:30 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.