Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA FreeBSD

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-26-08, 12:21 PM   #1
zBeeble42
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 40
Default Peg one core one new Dell XPS

I have a new Dell XPS 1730 which has a Dual 8700M video card. Before the 169 version of the driver, there was no support for this card, AFAICT.

Now, it runs and the performance is acceptable except that one core of the dual core CPU is pegged with interrupt requests whenever X is running. This isn't very good for battery life.

(attached is the requested debug information which explains in great detail any other information you might want).

Note that I'm only configuring one of the two GPU's in the config file. Configuring both GPU's seems to fail. It should be technically possilbe to configure one GPU for the panel and one GPU for the external display --- this might even be optimal in that the DPI could be set correctly, but I havn't gotten that to work (and if you look at the log, both displays seem to be attached to the one GPU).
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (68.4 KB, 135 views)
zBeeble42 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dell XPS 13 Ultrabook Review News Archived News Items 0 06-25-12 04:00 PM
Dell XPS One 2710 Review: The Premium All-in-One News Archived News Items 0 05-29-12 10:10 PM
CPUMark99 - how do you compare fuelrod Benchmarking And Overclocking 66 07-19-11 08:32 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.