Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > General Hardware

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-05-08, 09:04 PM   #1
Buenamos
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,123
Default HTPC Problems

Ok guys, first off I'll start off by mentioned the specs:

AMD 3600+
Foxconn NF4UK8Aa-8EKRS
3 x 320gb sata HDDs
1 20gb IDE HDD (OS - Windows Media Center 2005)
Geforce 6800 Ultra


The computer lately has been acting really weird. It originally started with the audio not being right on our movies. For instance, when you watch Shoot Em Up all the audio will be fine as far as explosions and sound effects but no dialog is audible. That started happening for both divx movies and HD mkv (720p & 1080p) files.

Then, hard drives started randomly disconnecting and reappearing. So I found the problem very strange so I figured today I would go ahead and update the motherboard bios for the hell of it. So i go ahead and rip my floppy drive out of this comp and take it over to the HTPC and plug it in but I get nothing. No power light, nothing. I've tried both floppy power cables with the same results.

So, now I figure maybe it's a PSU problem. The drives aren't getting enough power possibly? Before I go ahead and get another power supply, do any of you guys have any ideas on what it could be?

Also, I went and ahead and reinstalled new audio drivers, video drivers, and also a new codec pack.
__________________
Gaming PC: KOOLANCE PC3-410BK / SILVERSTONE ST70F 700W Modular / Q6600 G0 @ 3.2 / Swiftech Apogee GT Block /Asus P5Q Pro / 2x2gb 1066 G-Skill / EVGA GTX570 / 2 x Asus VH242 1080p monitors / Audigy Xi-Fi Platinum / Seagate 160gb HDD / Seagate 500gb HDD

Laptop: Inspiron 1520 15.4" LCD/ Intel Core 2 Duo 7300 (2ghz) / 2 gb RAM / 8600m GT / 80gb HDD / N Wireless / Blue Tooth

Media Center: AMD 4400+ / 2 gb OCZ Platinum / EVGA 9800gt / Audigty 2ZS / 42" LG 1080p 120hz / 3 x 1.5tb HDDs

Xbox 360 / Wii
Buenamos is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with drivers after 295.40 (OpenSuSE 12.1, GeFroce 7900 GS, Phenom II X4) alawa NVIDIA Linux 0 06-09-12 06:37 PM
Problems with drivers fforw NVIDIA Linux 7 10-11-02 07:06 PM
Nvidia Problems in Slackware 8.1 xtreme NVIDIA Linux 3 10-01-02 12:03 PM
resolution problems the fat bastid NVIDIA Linux 4 09-15-02 09:40 PM
DirectX 8 problems with GeForce4 Derwin NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 19 08-20-02 01:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.