Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-13-08, 06:46 PM   #1
DrSuSE
Registered User
 
DrSuSE's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 91
Default SLI HUD w/ Beta Driver

Sorry if this information is posted elsewhere, I did my best to search through reasonably recent posts.

Is it a known issue that the SLI HUD doesn't work with the beta driver? Running two 8600 GTS cards, have the xorg.conf option set to "auto" and SLI does appear enabled in the nvdia config app. However, starting games like ETQW and WoW do not display the HUD. They do if I downgrade back to the current stable release.

So, A) Is this known? B) Is SLI still working?

If this isn't a known issue I will post all the various requirements for support and such.

Thanks!
DrSuSE is offline   Reply With Quote
Old 08-14-08, 04:47 PM   #2
Deanjo
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 301
Default Re: SLI HUD w/ Beta Driver

Look here. Run a nvidia bug report and submit it to linux-bugs@nvidia.com as well

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=116541
Deanjo is offline   Reply With Quote
Old 08-19-08, 08:53 PM   #3
DrSuSE
Registered User
 
DrSuSE's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 91
Default Re: SLI HUD w/ Beta Driver

Issue still exists with 177.67, report attached.
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.tar.gz (31.9 KB, 99 views)
DrSuSE is offline   Reply With Quote
Old 08-21-08, 05:18 PM   #4
DrSuSE
Registered User
 
DrSuSE's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 91
Default Re: SLI HUD w/ Beta Driver

This issue still exists with 177.68

Not sure if I should be expecting any sort of response here or to my email these days.

Thanks.
DrSuSE is offline   Reply With Quote
Old 08-21-08, 07:14 PM   #5
Plagman
NVIDIA Corporation
 
Plagman's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 254
Default Re: SLI HUD w/ Beta Driver

We looked into that; it turns out SLI "Auto" currently disables SLI. I'm filing a bug; in the meantime, please specify the SLI mode manually. Sorry for the bother.
Plagman is offline   Reply With Quote
Old 08-21-08, 10:20 PM   #6
DrSuSE
Registered User
 
DrSuSE's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 91
Default Re: SLI HUD w/ Beta Driver

Plagman,

Thank you very much. I changed the xorg.conf entry to from "auto" to "AFR" and it does seem to be working.
DrSuSE is offline   Reply With Quote
Old 08-30-08, 03:23 PM   #7
DrSuSE
Registered User
 
DrSuSE's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 91
Default Re: SLI HUD w/ Beta Driver

Just FYI, this issue is still present in 177.70. Setting the type of SLI manually is still a workaround.
DrSuSE is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
304.48 Beta driver out shteve NVIDIA Windows Graphics Drivers 14 06-29-12 07:14 AM
NVIDIA R302.80 Beta Driver for Windows 8, New OpenGL Extensions News Archived News Items 0 06-15-12 10:30 AM
GeForce GTX 670 Doesn't Support 4-way SLI, Possible with Future Driver Update News Archived News Items 0 05-14-12 08:00 AM
Download GeForce GTX 690 Beta Driver 301.34 Here - http://www.nvnews.net#driver MikeC Archived News Items 0 05-03-12 10:39 PM
302.07 (beta) for Linux x86/x86_64 released AaronP NVIDIA Linux 0 05-02-12 09:55 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.